Bestehasan Nazenindefne bizde bugun 38+3olduk cnm gecen haftalarda.sancilarim oluyordu artik sanci yok sadece bel agrisi var birde arada kasılma
Nazenindefne Bestehasan benim pazartesi akşam baya sancım oldu düzensizdi yarın doğururum dedi. Eşime plates topunu şişirmesini söyledim ama sabah suyum gelince me sancıdan eser kalmadı🤦🏻♀️
Nazenindefne Ass-46 canım inan kendine bende pes etmiştim yarı yolda ama iş başa düşünce rabbim bir şekilde dayanma gücü veriyor🙏
Nazenindefne ZehraAlbayrak inan dayanılmayacak gibi değil zaten adet ağrısı çeliyorsun gibi düşün 😊inşallah normal olur hayırlısıyla al kucağına 🙏
Nazenindefne Minnosaile 71 ile girdim 65 tim eve gelip tartıldığımda pek aklıma gelmiyor tartılmak 🙈 54 ile de hamile kalmıştım🌸
Nazenindefne Kahvecekirdegi evet çok benzermiş canım senin de hayırlı olsun bebeğin 😊 bana da bir ebe baktı sürekli hep aynı kişi olması iyiydi. Benim senden farkım gelip baksın artık açılmadı mı daha diye ben bağırıyordum 😂 saat başı gelip bakıyordu
Kahvecekirdegi Nazenindefne bana tek kişi bakmadı bi biri geliyordu bi biri bide sanırım baya derine sokup bebeği kanala indirmeye çalıştılar ondan çok canım yandı neyse geçti gitti çok şükür teşekkür ederim buarada☺️
Kahvecekirdegi Minnosaile hiç kafaya takmayın veriliyor ben her zamanki gibi devam ediyorum yaşamıma yememe içmeme ama gidiyor kilolar merak etmeyin😊
Okyanusolmak Nazenindefne merak etme onun midesi ufacık. 1-2 çay kaşığı süt bile yeter. Emzirdikçe çoğalır doyar☺️ Epidurali iyi ki almamışsın. Gereksiz bir şey. Allah analı babalı büyütsün. Sana da geçmiş olsun