• Doğum
  • Yardım bilgi lütfennnn

Bugun Doğum yaptım sezeryan , bebeğimi daha doğru düzgün emziremedm beyaz sutum yok gelmıyor şeffaf renk sıvı var ondanda bir iki damla emdi o da kaşıkla gogsumude tutmuyor aç kaldı dye sonra mama verdik Onu da kustu napacam ben ya çok kötüyüm

Merib 2 damla bile yeterli suanda doymasi icin silikon gogus ucu ile deneye bilirsiniz ilk su o bebeginin gelisimi icin cok faydali bol bol icirmeye calis olmadi sagipta ver kasikla ama silikon gogus ucu isini gorue diye dusunuyorum

Merib canım bol bol sıvı al sutun cogalıcaktır mukunse sıcak dus goguslerıne masaj yap sagma makınesını kullan ve sılıkon meme ucu al kasıga yada bıberona alısırsa memeyı asla emmez

O emdikçe çıkacak sürekli ver sen süt gelir biraz zaman geçince

Merib Aç kaldı diye düşünerek mama vermeyin, 5-10 damla süt bile yeterli bebeğinizin doyması için. Sık sık emzirin, sıvı tüketin. Sizde uzun süre besinsiz ve susuz kaldınız sonuçta, o yüzden az az geliyordur belki. Siz mümkün olduğunca emzirin. Allah analı babalı büyütsün inşallah🙏🏻

Merib emzirmeye devam et ayni anda her 3 saate bir pompa ile sag gelmesini kolaylastiricak