Annemmm2 senasln merhaba cinsiyetiniz ne acaba adet bitimi hemen hamile kalırsanız kız derler ama doğru mu acaba 🙊
Dlktpl sevval55 ıkmdefw duydum bunu benımde 6. Gun bıttı 7. Gun ılıskım oldu ama tabı yumurtlamamı takıp ettm 16. Gunde oldu hanı adet bıtımı bır gun gecmıstı
Aysingeldiislerdegisti Dlktpl yumurtlamadan hamile kalamazsın 😊 yumurtlama günün değişebilir ama 2-3gün önce ve sonrasıda olabilir bazı aylar iki kere yumurtlayabilirsin. Eğer yumurtladıysan şansın var tabikide
Dlktpl Aysingeldiislerdegisti ovu testlerıne gore yumurtladım gozukuyor ama 1 hafta beklemem lazım en az hayırlısı
Se19 senasln ayni bennn :))) reglim bitti abdestimi aldim o gun hamile kalmisim 🙈 nasilsa olmaz diye dusunmustum. Yani hiiicc belli olmuyor tamamen nasip isi. Doktor erken yumurtlamissin demek ki dedi
Dlktpl Se19 dusununve ımkansız gıbı Allah ol dedıkten sonra su pos kalsın yukardanda 7 8 gun sonra sonucu gorelım ıns 🤣
Se19 Dlktpl insallah canimm Allahim gonlune gore en guzelini en hayirlisini en sagliklisini tez zamanda nasip etsin insallah 🙏
kr1907 Dlktpl benim de adet bitiminden 1 gün sonra denemenler başladı ben yumurtlamanın 14. Gün olduğuna inanmıyorum 😁
senasln Dlktpl tek seferlik korunmadım o da adet bitimi. Onun dışında taşınmaydı yolculuktu hastalıktı zaten ilişki falan çok olmadı. Olanlarda da hep korundum. Olunca oluyormuş demek