Dlktpl Kızlar merhaba bizle yumurtlamadan 1 gun 2 gun once ya da yumurtlama günü hamıle kalanlar tek ilişkiyle tecrübelerini paylaşırmı? 30 unda yumurtladım 29 30 unu degerlendırdım sansım var mı ?
senasln Dlktpl valla daha yeni regl bitmişti ve banyo yaptığım gece sadece korunmamıştım. Nasıl olsa hastalığım yeni bitti diye. Ondan sonra hep korundum. 7 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Nasıl mümkün oldu bilmiyorum
NihanMine Dlktpl ben şuan 10. Haftadayım ve 24 Mart sat tarihim ve o ay sadece 2 defa ilişkiye girdik 😂
sevval55 Dlktpl benimde adet bitimi iliskim oldu daha hic olmadı 1 sy boyunca yumurtlama gununde bile yapmadım adet bitimi olan tuttu hamileyim
Annemmm2 senasln merhaba cinsiyetiniz ne acaba adet bitimi hemen hamile kalırsanız kız derler ama doğru mu acaba 🙊
Se19 senasln ayni bennn :))) reglim bitti abdestimi aldim o gun hamile kalmisim 🙈 nasilsa olmaz diye dusunmustum. Yani hiiicc belli olmuyor tamamen nasip isi. Doktor erken yumurtlamissin demek ki dedi
senasln Dlktpl tek seferlik korunmadım o da adet bitimi. Onun dışında taşınmaydı yolculuktu hastalıktı zaten ilişki falan çok olmadı. Olanlarda da hep korundum. Olunca oluyormuş demek
Nft Dlktpl nasip kısmet canım neden olmasın ben şuan 6+3 üm allah gönlüne göre versin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🙏🙏
Bebishli Ben de regl bitişi tek seferle ilk denemede hamile kaldım. Sonra doktora da gittim hemen olmaz diye. Yumurta görünüyor ilişki tavsiye ederim dedi. Başka ailevi seveplerden olmadı. Megerse zaten döllenmiş.çok küçük oldugu için görünmemiş🤗
Dlktpl Bebishli ay kıyamam yumurtamı dedı dr bebıs var orda bıde ne guzel adet bıtımınden hep ıkı uc gun arayla degerlendırdık adete 12 gun kldı
Dlktpl Nft ıns cnn uc gun oncekı ılıskıde bıle herAman olma ıhtımalı var ama ıste zaman nasıl gecıcek
TunarinAnnesi Nft kızlar bende adet biter bitmez değerlendirmeye başladim dünde yumurtlama günümdü https://imgyukle.com/i/kNByYb https://imgyukle.com/i/kNBCzs dün değerlendirdikden sonra sol kasığım ağridi bu gün de sol göğsümün ağrisiyla uyandım şimdi de baya acıyor😪neden ola bilir?
kr1907 Dlktpl benim de adet bitiminden 1 gün sonra denemenler başladı ben yumurtlamanın 14. Gün olduğuna inanmıyorum 😁
Bebishli Kendinizi zorunlu hissetmeyin. Bebişler böyle kendiliğinden gelmek istiyolar herhalde. Kafalar rahatken🤗 Allah isteyen herkese versin mübarek günde duam olsun. Anne olmayı hak eden ve isteyen anneler minik bebişlere kavuşsun inş.
Cnc53 Yumurta çatlama gununden ise 1 veya 2 gün önceki ilişki daha yüksek oranda hamile kalmanızı sağlar çünkü spermler vucutta en 2 güne kadar duruyor hazırda ve catlama olunca o an dölleniyor 😊🙏🏻
Momof2child InSALLAH YA BENDE YUMURTLAMA GUNU ILIWKIDE OLDM HATTA REGL BITDI VE 1GUN ARAYLA OLDUM BU AY UMUDUM FAZLA KURTAJDAN SORA ILK DENEMEM
sevval55 Dlktpl yok 12-14 falan yani hamile kaldıgımda yumurtlama gunum degilmis adet dönemi rahim açık oldugundan tutmus
Dlktpl sevval55 ıkmdefw duydum bunu benımde 6. Gun bıttı 7. Gun ılıskım oldu ama tabı yumurtlamamı takıp ettm 16. Gunde oldu hanı adet bıtımı bır gun gecmıstı