Nft Mumsy benimmm🖐😩özellikle geceleri ayaklarım çok yanıyor ve uyuyamıyorum kolonya sürüyorum biraz iyi geliyor birde şu güneş sonrası serinletici kremler var onu buz dolabina koyuyorum onu sürüyorum rahatlatıyor
Mumsy Mumsy Hllswm inan dün havluyu yıkadım ayaklarıma doladım öyle uyudum 🤪 biraz araştırdım kalsiyum eksikliğinden dolayı yanar diyor 🙄
Aysingeldiislerdegisti Hllswm canım şeker yüklemesi yaptrdın mı kaç haftalıksın şeker hastalığı beliritisidr ayak yanması
Mumsy Uzimm canım arkadaşın dediğini yaptım şimdi güneş sonrası losyon sürdüm, çok iyi geldi denesene bir dolapta bekletip 🤩🤩
Aysingeldiislerdegisti Uzimm canım şeker yüklemesi yaptrdın mı kaç haftalıksın şeker hastalığı beliritisidr ayak yanması
Uzimm Mumsy acaba bi zarari olmasin herseyden kuskulaanir oldum ayaklarimin altina buz surdurdum esime gecen ay hemen idrarimda enfeksiyon cikti hamilelik gercektende cok hassas oldugumuz zaman
Aysingeldiislerdegisti Mumsy canım şeker yüklemesi yaptrdın mı kaç haftalıksın şeker hastalığı beliritisidr ayak yanması
Tugbanur Aysingeldiislerdegisti ben de şeker yüklemesi yaptırdım onunla alakası yok bence sonuçlarım da bişey çıkmadı ama benm de ayaklarım yanıyor
Hllswm Aysingeldiislerdegisti yok cnm daha 22 haftalıgım aclık tokluk bakıldı sadece toklugum 1 saat sonra 93 çıktı
Uzimm Aysingeldiislerdegisti seker yuklemesi yaptirmqdim 35+4 benim sekerim.normale gore cok dusuk hipoglisemi sinirinda
Aysingeldiislerdegisti Uzimm gebelikte herşey tepetaklak olabiliyor keşke bir kontrol ettirseydiniz. Bende normalde düşük tiroit hastasıydım gebelikte yüksek tiroit hastası oldum doğurdum yine düşük tiroit hastası oldum
Mumsy Uzimm yok canım ne olacak eczaneden alıyorsun zaten şekerle ilgili bir durum değil fazla kan basıncı aradım doktoru ☺️☺️ Korkma o yüzden
Uzimm Aysingeldiislerdegisti sekerimi surekli kontrol ediyorum canim sabah aksam seker testi yapiuorum tabi notmal sekerime gore yukseldi tokluk 110 oldu benim.normalde toklum 60 yada 70 di
Aysingeldiislerdegisti Uzimm hayırlısı ama gizli şeker yükleme dışında tespit edilemez inşaallah sıkıntısız doğurursun