annemsii Ramazandan bir hafta önce adet oldum tam hangi gün olduğunu bilmiyorum tahminimce bu ay regl tarihimde gecikme var idrar testi yaptım pozitif çıktı sizce bu kesin midir ne düşinüyorsuunuzz 🙏🙏🙏🙏(
umare annemsii Bence hamilesin pozitif yanilmiyo genelde kan testini yap hemen şimdiden tebrikler aramıza hoşgeldin diyorum 🌸
clmmmmm annemsii acile git kan ver canm idrar bazen yanlış çıkıyo en azından benm öyke olmuştu.😑 kesin ögrenirsin dikkat edersin
Elif_sahra60 annemsii merhaba canım hayırlısı uğurlu olsun Sağlıkla kucağına al inşallah🙏 Bende çok yeni ögrendim henüz 6 haftalıgız🌝 bende çok şaşırmıştım ama evde yapılan testler genelde dogru yanlış Çıkma olasılığı çok düşük🌼hemen bi doktora gitmelisin.
annemsii umare ay inşallah öyledir ama bayramdan sonraya kadar bekliycem doktorlara randevu yok birde bişey sorucam oruç tutmamda bi sakınca olurmu sence
Alessia annemsii oncelıkle hayırlı olsn bu haftalarda bebegın en onemlı organı kalbı olusuyor omuru olusuyor tutmayın kesınlıkle zaten bıtmesıne ramak kalmıs
Rukiye2709 annemsii canım devletin acilinde de verebilirsin bakıyorlar için rahat etsin dikkat edersin
annemsii Alessia öylemi diyorsun ya son 3 gün kalmış tutsam kötümü olurdu ama bişey olsa çok üzülürüm aralık ayında kürtaj oldum 2.5 aylıkken
annemsii Deletedmom133 devlette doktor yok acil bakarmı geçen hamileliğimde kürtaj olmadan önce özele gittiğimde değerlerim yüksek çıkmasına rağmen hamile değilsin devlete doktora görün yinede deyip göndermişlerdi
Semooshh Bebek ilk zamanlar senden beslenmiyor zaten birkaç gün kalmış İçinden nasıl geliyorsa öyle yap😊 idrarda pozitif ama sen genede Kanda baktır. Hakkında Hayırlısı olsun gözün aydın olsun 🌹
Deletedmom133 annemsii sağlık ocağına ver kanı ben sağlık ocağına verdim kanı sonra da randevu alıp gidersin hamileysen
dorukcumm annemsii güzel sonucu öğrenmen için pazartesini yada bayram dönüşünü beklemene gerek yok ki tatlım hemen acile git ve muayene ol kan testi iste iki saate sonuçların çıkar bthcg durumuna göre kaç haftalık bi bebiş öğrenmiş oluruz
annemsii Elif_sahra60 öncelikle teşşekür ederim canım benim en kısa zamanda gideceğim Sanada hayırlı olsun 😍❤️