Papatya85 Kraft North Dönenceli Oyun Parkı 70 x 110 cm https://www.hepsiburada.com/kraft-north-donenceli-oyun-parki-70-x-110-cm-p-HBV00000HJ8C9?magaza=Fatihbebek indirimde
seymaozkan cansin92 sayende aldım umarım stokta yok diye aramazlar internetten aldım:) çok teşekkür ederim.
nurr_kbr Adsin hayır dün sıparis verdim ama ınstagram adreslerinden paylaştıkları hikâyelerden baktım ulaşıp begenenler var umarım güzeldir içeriği pamukdu ben birde 2 adet üçlü takım aldım
Melek_annesi Kizlar elimde 5 li aziz bebe hastane cikisi mevcut fisi olmadigi icin degisim yapamadim linki ekliyorum ilgilenen olursa gardrops tan guvenli odemeyle 50 tl kargo bedava olarak yollucam ilgilnen yazsin linki atim hemen
Glydn Sevdaliza ben sizden duyduktan sonra bugün ebebekte birebir inceledim baktım beşiğe. Beşiğin anne yanı olması mümkün değil alçakta kalıyor içine yatak konsa bile hesapladık. Sonra korkuluksuz güvenliksiz olacak. Beşiğin zeminini destekleyecek yatay çıta hiç yok altı boş. 25 kgye kadar denmiş hayatta o şekilde taşımaz bir çocuğu. Sallanması da kötüydü. Yanındaki korkulukları da ahşap değil pvc idi. Ben vazgeçtim heyner anne yanı bakıyorum şimdi
Sevdaliza Glydn canım bizim yatağa göre tam anne yanı eşit oldu bizim yatakla beraber 40 cm yerden yüksekliği o yüzden anne yanı yaptık sizin yatak yüksek olabilir biz alçak model tercih etmiştik yatak alırken
DilanArslanSahin reyhan_55 uni baby sensitive ıslak mendil 12'li mega paket 44 tl. ben internette sadece o fiyat diye biliyordum online özel fiyat yazıyordu çünkü dün. bugün ise silivri alışveriş merkezindeki migrosa gittim raftada aynı fiyattı 44 tl. 2 paket aldımm sende bir uğra migroslara umarım bulabilirsiinn j
DilanArslanSahin Migros uni baby sensitive ıslak mendil 12 li mega paket 44 tl. Alt üst yenidoğan bebek takımı 20 tl %100 pamuk ve yumuşacık ( patikli alt,üst uzun kollu çıtçıtlı,şapka ve önlük)