Rrraaaiiinnn Pitpit merhaba siz yanlis yerde indirim linki paylasmisiniz burasi besik sohbet yeri lutfen bir dahakine dikkat edin 😄
_temmuz_gelini_ Sevdaliza yatağı nerden alabiliriz peki canım bi de isimli nevresimi hangi siteden yaptırmayı düşünüosun 🤗
Sevdaliza _temmuz_gelini_ eşim mobilyacı yatağı kendileri özel yaptırdılar bebek için özel yapım yani içi yay kesinlikle yok nevresimi de uniqon diye siteden canım
5152 Elwing6 canm ben korumalikli nevresim takimini civilden 140 tl ye aldm instagramda falan cok pahali
Serayy32 Bayanlar Allah aşkına bu postuda Mayıs ayına çevirmeyin adı üstünde indirimleri duyurma postu tavsiyeleşmek için ayrıca bi post açın lütfen sonra alıp basını gidiyor takip edemiyoruz.
Mikayilsmom Serayy32 kesinlikle katiliyorum. Yorum o kadar cok artiyorki heves kalmiyo okumaya zaman kaybi oluyo. Bende rica ediyorum sadece linkleri indirimleri paylasalim.
Eylulzeynep1 Yaşadıgınız şehirde fulla magazasi varsa emzirme gecelik takimi 20 tl bn aldm ve kumasida gayet guzel
Nagihantilbac Eylulzeynep1 canım şu geceliği resmini atarmısın. Yarın fulla mağazasına gidicem. İnternet sitesine bakıyorum 200 300liralık gecelikleri gösteriyorlar.
Minam Migros’ta molfix 1 numara 100 lü bebek bezi 46,95, ikincisi de %40 indirimli. Sanal markete özel kampanyaymış
Minam PitirciginAnnesi22 mağazaya gittim ama sanala özel dediler o sebeple öyle yazdım. Mağazada da varsa ne güzel
bezelyecik https://www.e-bebek.com/search?q=%3Arelevance%3Acategory%3A3733%3AinStockFlag%3Atrue%3AIsDiscountedProduct%3Atrue&OM.OSB=anasayfa-ekindirimler