cansin92 Kızlar e bebekte baby&plus crib sallanır beşik stoğa girmiş.Herkes çok öneriyor anne yanı için çok uygunmuş.İsteyen bakabilir.Fiyatı 200 tl
Sevdaliza cansin92 ben aldım canım ondan 199,90 fiyatı mükemmel bir beşik evimizde şuan kurulu duruyor hatta bi tarafındaki parmaklıkları çıkartınca bizim yatağımıza eşit geliyor anne yanı gibi biz öyle kullanıcaz allah nasip ederse
MeFa cansin92 sayenizde sipariş verdim İnşaAllah anlatılanlar kadar memnun kalırım. Teşekkür ediyorum ☺️
cansin92 Sevdaliza bunu duyduğuma çok sevindim bende tavsiye üzerine almıştım demek ki hiç pişman olmucam 😍😍
Elwing6 Sevdaliza parmakliklari cikartinca anne yani gibi oluyor mu yatagi ne kadar yukseklikte aldiniz? Heyner besikle bunun arasinda kaldim :)
Sevdaliza Karacaa foto atmayı bilmiyorum canım ama 0-4 yaş yazıyor etiketinde mesela aile büyüklerimiz de gelip baktı 3 yaşına kadar rahat yatar bunda dendi bu arada eşim mobilyacı o bile beğendi beşiği 3 yaşına kadar yatar dedi büyük çünkğ
Elwing6 Sevdaliza sallanabiliyor mu parmakliklari takmadiginda mi anne yani oluyor fiyati cok ii tereddut ettim 2 kademe sanirim
Srpkale Sevdaliza Canım beşiği nasıl görebilirim e bebek sayfasında var mıdır acaba bu beşik olayı yüzünden stres yaptım gerçekten bir türkü gönlüme göre bulamadım
Sevdaliza cansin92 olmazsın canım gerçekten bak biz 199 lira diye dandiktir 1 aya dağılır dedik eşim mobilyacı o bile şaşırdı 3 milyar vereceğime 200 liraya işi bağladığına seviniyor 😂😂 baba olcak ya pinti kafasına geçiş yaptı bu aralar 😂😂 beşiği misafir odamıza kurduk şimdilik odaya girip girip bakıyo ikide birde 😂😂
Nora Senos07_ bebek mağazalarına Göre çok uygun Ben daha önce bimden almıştım biraz fiyat farkı var ama benim aldığımda file de içinde.. Bence kaçırmayın gerçi sık sık geldi geçmiş aylarda
Sevdaliza melek013 kademeli yükselmiyor canım ama biz kademeli şekilde yapacağız parçaları o kadar kullanışlı ki sen nasıl kullanmak istiyorsan öyle yapıyorsun biz ilk başta anne yanı gibi kullanıcaz yatağa birleştiricez daha sonra kademesini Yükseltip yataktan ayırıp kullanıcaz yani kademesini yükseltip derken biz kendimiz ayarlıcaz çünkü parçaları çok kullanışlı
Aslihan_kaya İstanbulda olanlar 212 avm uğrayın. Anpa gross ve civil yeni açıldı o yüzden açılışa özel indirimler var. Uni baby şampuan 10 tl, duru granül 2 kg 20 tl
Deryarslan Baybmall de 50tl lik alışverişe 11tl çek veriyor.araba vs pahalı ürünler alacaklar için güzel kampanya
oslemyasar NaimeYilmaz hepsi burada da heyner anne yanı beşik indirime girmiş araniz da alan kullanan var mı acaba??
Melike11 oslemyasar baya uzun süredir bu fiyatta indirimde bende çok takip ettim ama vazgeçtim yorunlarından dolayı özellikle.Ahşap olduğu için ve doğal oldugundan herhangi vernik falan kullanılmadıgı için kıymıklar bebeğin eline batıyormuş.Uzunca bir araştırmanın ardından park yatakta karar kıldık eşimle
Silver oslemyasar Hepsi buradadan heyner ahşap anne yanı beşikten bahsediyorsanız ben aldım. Çok kaliteli ve doğal duruyor.Sallanması sabitlenmesi renginin boyasız olmasıda artı benim içinde.Daha kullanmak nasip olmadı ama bayramdan önce bende indirimi yakalayıp aldım.
Nur94 oslemyasar ben aldım ama daha kullanmadım ama kullanışlı gözüküyor benim hoşuma gitti inşaAllah temmuz sonu kullanmaya başlayacağım o zaman da yazarım ☺️
Merveyarali oslemyasar benimki de ondan çok hoş bence beşik sadece yatağı çok iyi değil bide yatağin altindaki destek çok ince duruyor çocuk biraz büyüyünce başka bir çare bulacağz ona