oslemyasar NaimeYilmaz hepsi burada da heyner anne yanı beşik indirime girmiş araniz da alan kullanan var mı acaba??
Yeni_annee Yasemin6161 İsterseniz şok marketlere de bu kuvete bakın oradan biz aynı küveti 10 liraya aldık daha önce getirmişler ellerinde varmış indirmisler
ehkd Mutluhamis sevi bebe destekli banyo filesi uyuyor. Bebekken destek kısmı çok işe yarıyor. Tavsiyemdir.
Iclali Mutluhamis filelerin hepsi oluyor takarkern once uzunlamasina takin ilk oyle takarsaniz oluyir yoksa olmuyor.
Nilyaali Sevdaliza merhaba bir şey sorabilir miyim bebek için hangi deterjanı kullanıyorsunuz önerebileceğiniz bir marka car mı acaba
alyatalha Kizlar ben bugun alisveris yaptim cakirbebe den toptan bebek giyim sitesi onceden uye olmustum piyasadaki hersey yari fiyatina oluyor kesinlikle sizde bu sekilde olun siteye uye olmadan fiyat gostermiyor uye olup fiyatlari gorunce sok olacaksiniz
Kayadidem alyatalha vergi dairesi ve TC kimlik numarası istiyor canım onlar ne alaka güvenemedim açıkcası 🙂
nurgul40 alyatalha toptan alışveriş diyor. Siz toptan mı alışveriş yaptınız yoksa iye olunca perakende satış yapıyor mu? İntagramdan baktım ürünler gayet güzel görünüyor ☺️
Elifgcr Kayadidem yeni çıkan kanundan dolayı sitelerle alakası yok temmuz ayı itibariyle büyük küçük farketmeden bütün internet siteleri bunları istemek zorunda