Nesrn34 Benim gibi günde 2 öğün yemek yiyen varmı bi kahvaltı ondan sonrada zor zor birşeyler yiyorum 😏
Izzet Aygnrbasak ilk haftalarda istahsizlik oluyo 12 yi gecince sen yemek istemesen bile yiyosun merak etme gececek 😊
Oglumabioluyor60 Bn ılk zmnlar yıyemıyodum ama yıyorum acıkıyorum bugun halı yıkadım yıkarken yedım cıbık fln sonra gttım makarna yaptım😂😂 duramıyorum bu ara22/2 olduk
Bebekveben Ben en başından beri öyleyim yani öğlen yemek yiyemiyorum ama bazen meyve veya yoğurt yiyerek geçiştiriyorum yoksa akşam çok aç oluyorum
Hs20 30 haftaligim sabah kahvalti ikindi zar zor yemek yiyorum o da mecburiyetten yoksa hic canm istemiyo belki de sicaktandir ama ne bilim hic yiyesim gelmiyo benimde
Nesrn34 Hs20 gerçekten çok zor geciriyorum artık bazen bitsin diye ağlıyorum iyi gecenlere imreniyorum
Deletedmom143 Nesrn34 ilk vakitlerde bende oyleydim😂😂 28 haftadayiz vaybee agzim durmuyo😂merak etme hep yiyicen ilerde.o zaman o gunleri ariyicaksim🤣🤣🤣
Alessia Nesrn34 arada mutlaka yogurt meyve falan yıyın ıkı ogun cok az bende cok ıstahsızım zorluyorum kendımı oglen yemegını bende yemıyorum ama arada bunları tuketıyorum