Erenbatununannesi sevval55 5. Ayda çıktı benim karnım o zamana kadar kilo da almamıştım ama son 4 ay da 15 kg aldım😱
sevval55 Erenbatununannesi ben cok zayıfım zaten ıns sonrasındada geri vermem biraz insana benzerim😀😀
Erenbatununannesi sevval55 ☺️ İnşallah ama metabolizma ile alakalı benim metabolizmam çok yavaş o yüzden kilo veremiyorum su içsem yarıyor 😅😅
SuSerkan 30 haftalık olduk minyon biri olduğum için kimse bebişimi ciddiye almıyor 😂🤦♀️ 26 gibi belli olmaya başladı ama bazen gaz gibi duruyor diyen bile oluyor ala ala 5 kilo aldık
Semooshh 3buçuk aylık benimde Çıktı Çatlama bile olmuş bugün gördüm şok oldum 😤bizde çatlamadan doğuran yok şimdiden böyleyse 9.ayda doğumda düşünemiyorum bile kendimi. Kiloluda hamile kaldım iç karınla kilonun alakası yok demekki.
d190516 sevval55 31 haftalığım nerdeyse 5 buçuk kilo aldım karnım da 29 haftaya yakın çıktı 4 5 aylık gibi duruyo hala 😄
anapanda12 24 haftadan sonra az bi göbüşlendim 31+4 oldum 19 20 haftalık sanki iç karnım genişmiş meğer görenler inanmıyor
Msah Benim 2 aylıkken hemen belirdi, gazda vardı muhtemelen. Pantolonlarımın düğmesi kapanmıyordu 😂 şimdi 4,5 aylık olduk görenler 6 aylık gibi diyorlar. Karnım öne doğru sivri bir biçimde ilerliyor 😊
Msah sevval55 bende zayıfım. Bundan dolayı hemen beliriverdi, iç karnım da hiç geniş değil sanırsam 😂 hamileyim diye karnım önden gidiyor 😂
BhrBrfn ılk gebelıgımde 20 haftalardan sonra hafıf bellı olmustu.Simdi 15+3üm ama dıkkatlı bakınca ufak bir gobek var 😊helekı aksam yeemegınden sonra sanırsın 6 ,7 aylık o derece oluyor 😊😊😊
Deletedmom133 sevval55 13haftda minnoş göbek vardı 22 haftalıkken artik belliydi tamamen ayakkabıyı zor giyiyordum🥰
mutluluk_01 sevval55 36 haftaligim çok hafif çıktı 35 haftada doktor nst çektirdi hemşire erken doğum mu diye sordu 😊 bünyeden bünyeye göre değişiyor canım benim iç karnım genişmiş öyle diyorlar