sevval55 Hanımlarrr karnınız kaçıncı haftada yada ayda çıktı☺️ Giydiğiniz kıyafetlerde belli oldu? Yazın akrabalarımızın eltimlerin düğünü var 3-4 aya cıkarmı inşallah göbeğim belli olur heves ediyorum☺️🙏🏻
Ndd [silindi] 17. Haftada küçük bir top var gibiydi. 22. Haftada metroda bırı bana yer verdı o zaman dedımkı tamam artık anlasılıyo 😂
Nisanlagelenmutluluk Ben 8+1 im yaza birazcık karnım belli olsun istiyorum ☺️ Allahım o günleri görmeyi de nasip etsin 🙏🏻
sevval55 Nisanlagelenmutluluk Cansumus kucukmu yoksa baya baya sivri karınmı😶 çünkü benim yemek yemis halim zaten 3 aylık gibi duruyor🤣
Dabat Haftamdayıım hamile olduğum çok belli 😃 ama herkes aynı olmuyor galiba çünkü arkadaşım benden 7 hafta önde ama göbeğimiz nerdeyse aynı 😁
Eda34 7 aylık hamileyim valla 6 ayda anca hamile olduğum belli olmaya başladı sanırım bol giyinmektende kaynaklı olabilir göbekte küçüktü
tubasd sevval55 giydiğin kiyafetle aldigin kilo bebegin durus sekli ile alakali ilk gebeliginse hamile oldugunu bilmeyen birinin anlamasi 6. ay da falan olur
Jass İç karnına bağlı bir durum o benim iç karnım geniş olduğu için 28. Haftamda bile kilo gibi görünüyordu karnım 🙈 şimdi 39+4 ayaklarımı göremiyorum 🤰🏻
titebouille sevval55 26 haftalığım karnım daha yeni yuvarlak oldu öncesinde 18-19 gibi göbeğimin altı şişti sadece..