Kızlar 32 haftalik hamileyim dün anneme geldim kapıdan girer girmez erkek kardeşim domdom kurşunu gibi olmuşsun dedi annem bu hal ne tavugun kuluçkaya yatmış hali gibisin dedi hosbuldum ya dedim sustular neyse aksam oldu teyzem msj atti son zamanki hallerini görmedim bi resim cek at bakiyim dedi attım mahfetmissin kendini yazmazmı alındığımı dile getirdim sustum az önce markete ciktim insanlar tuhaf tuhaf bakiyo belki dedim dun aksamki olanlardan sonra ben öyle anlıyorumdur arkamda iki kadın ay vah vah bu sicakda yazik kıza hic cekilmez bide ufacik nasil kaldiriyo valla demez mi dönüp de ağzıyla burnunu yerini degistirsem mi diye düşündüm mubarek gündür sabirli oluyim dedim ay cidden psikolojim bozuldu ya evden disari çıkmak istemiyorum bu insanlarin cahilligi bizi etkinliyo zaten sicak bunaliyoruz bide psikoljik siddet hani bi hamile kadinin görüntüsü ne kadar da kilolu görünse o sekilde söylenir mi Allah aşkına ve bunların hepsi cocuklu insanlar galiba hic kilo almadan çıkarmışlar onlar ay sinirden oturdum ağlıyorum şuan 😢