mervekucuk Kubrakocerr ne güzel kuzum 😊yavaş yavaş ilerliyoruz ama ben daha yeni dün öğrendim beş haftalık hamile olduğumu 😊🙈
mervekucuk NergizG aa ben dün bir ablayla konuştum da o demişti sakın yemeklerden tiksinme yoksa doğunca bebek o yemekleri yemiyor demişti canım keşke öyle yapmasan
mervekucuk Kubrakocerr doktorumuz izinde olduğu için bayramdan sonra tekrar gidicem canım sadece kan tahlili yaptılar 3893 çıktı dün
NergizG mervekucuk ya zorluyorım kendimi ama yokk yemeklerin yağı salçası geliyo aklıma suan beslenemiyorum doğru düzgün😔
mervekucuk Kubrakocerr inşallah canım çok heyecanlıyım bir bilsen🙈😍doktorun olmadığını öğrenince moralim bozuldu keşke bir an önce gelse gelse de gorsek bebişi😍
Kubrakocerr mervekucuk bilirim o heyecanı aynısı bende de var canım sanki günler hiç geçmiyor ama olsun sağlıklı olsunlar da bekleyelim😍
Mumsy Merhaba bende 5 haftayım 😍 keseyi dün gördük bayramdan sonra yani 7. Hafta da kalp için gideceğiz benim hiçbir belirtim yok sadece gece ayaklarım ve vücudum yanıyor klimanın altında panda gibi yuvarlanıyorum 😇😂😂
sevval55 Son adet tarihimize göre mi hafta ve gün olarak hesaplıyoruz yoksa beta degerimize göre mi yoksaaa iliskimizden bu yana mı☺️
mervekucuk sevval55 doktorlar genelde son adetine yani ilk günü olarak biliyorum birde beta hcg ye göre söylüyorlar
Mumsy mervekucuk evet ama nokta gibi 😁 çok minik dedi daha doktor keşke biraz daha bekleseydim mesela 7. Haftayı tek seferde hepsi çıkardı aradan böyle insan heyecanlanıyor 🥰🥰
sevval55 Mumsy bana yarın sabah gel dedi kese için değerim en son 900 küsürdü salı günü sanırım kese için yeterli yüksekliğe ulasacagından gel dedi
Tgbsdt Benimde ara sıra adet olacak gibi hissediyorum ve göğüslerimde hafif ağrı var daha inanamıyorum bile