Miskokulum Kızlar hepinize merhaba 16+2 size şuan hastane odasından yazıyorum bugün kanamam oldu yatış yaptılar proluton depot vurdular yatıyorum enfeksiyon yok ama satı akıntım bardı bir iki gün önce . Lütfen çok dikkat edin yatın dinlenin 😞banada dua edin düşük riskim barmış inşallah birşey olmaz
gLycn_ Miskokulum inşallah kuzum geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah tez vakte atlatirsin 🙏🏼 hepimize sağlikla kucağimiza almak nasip olsun inşallah 🙏🏼♥️ Benimde sari akintim oluyor yarin tahlil yaptiricam geçmezse doktora çıkayım bende bari korktum şimdi 🥺
Aby34 18+2 gayet iyi geçiyor hamileliğim cinsiyetimizi de öğrendik bebişimizin boyu kilosu da gayet iyi. Bugün kadir gecesi diye oruç da tuttum gayet iyi hissediyoruz kendimi. Kandiliniz mübarek olsun kızlar💞💞💞💞
gLycn_ Aby34 maşallah size canim Allah orucunu da kabul etsin inşallah her şey yolunda devam etsin böyle 🙏🏼 Cinsiyetiniz ne oldu bu arada 💙💗 ayrica seninde kandilin mübarek olsun canim 🙏🏼
Rukiye2709 gLycn_ canım benim düşük tehlikem var bebeğin eşi aşağıdaymış stresliyim rahim içi kanamam varmış dua edin olur mu bu gece 😢
gLycn_ Rukiye2709 oyyy canim benim sen içini ferah tut Rabbim onu korur duada edicem sen ve tüm hamileler için Allah hepimize sağlıkla kucağimiza almak nasip etsin inşallahh 🙏🏼🙏🏼 Daha doğmadilar ama nasilda candan öteler değil mi ♥️
Aby34 slmyrlmz ben de 18+2 53.8 le gebe kaldım. Şu anda 56 kiloyum Ramazan’dan sonra daha dikkat edeceğim Ramazan’da pilavları tatlıları çok kaçırdım misafirliklerde gece de eşimle yiyince 3 kilo aldım🙈🙈🙈karnım baya çıktı hamile olduğum anlaşılıyor artık
Miskokulum gLycn_ CAnım rahim ağzını kesinlikle ölçtür teşekkür ederim çok sağol inşallah hepimiz sıkıntısız bir şekilde kucağımıza alırız bebişleri
Aby34 gLycn_ amin canım sizin de mübarek olsun Kıpır kıpır hareketli bir Zilli geliyor😍😍😍sizin belli oldu mu cinsiyet
gLycn_ Miskokulum rahim içi ultrasonla mi ölçülüyor canim nasil oluyor cahilliğime ver hiç bilmiyorumda 🙈
gLycn_ Ozgekckstc benimde başlarda hiç bulantim olmadi hatta hamile olduğumu bilmesem ben bile anlamazdim hatta çoğu zaman unuttum bile 🙈 ama şimdilerde inanilmaz halsizim canim bende en ufak bir şey yapsam pilim bitiyor. Güya 2.trimesterde gebe daha enerjik oluyor deniyor ama bende işler çok değişik ilerliyor en başindan beri 😅🙈
Miskokulum gLycn_ Estagfurullah bende dün ölçtürdüm üstten 30 alttan 37 mm çıktı .bugün kanamam oldu hastanede yatıyorum rahim ağzı kesinlikle ihmal edilmemeli belki benimki stresten olmuştur ama iyiyim şimdi çok şükür
Aybuk Kızlar selam ayrıca iyi bayramlar herkese 💕 bugün özellikle karnımın bazı yerlerinde sertlik hissediyorum karnım da içten çekiliyormus gibi bir his var bebek yer mi değiştiriyor acaba , fikri olan var mı