AyEr Alinam salakmı o ben aglıyordum vallahı kocam parmaksız kalıcak dıye o an annem yanındaydı neyle kestı bılmıyorum ama cok mordu
Alinam AyEr çok kızıyorum kendime çok çıkarmadım bundan önce yüzük parmağımda kırılmıştı kötü şeyler yaşadım korktum çıkartırsam kötü şeyler olursa diye ah ben nasıl yaptım böyle bişey
Nesibee1 Alinam Bende sabun denedim olmadı da krem sürdüm onunla çıktı ama kolay değil tabi zorladım yine canı yanıyo insanın
zkybdr16 Alinam Benimde kalmıştı canım naptıysam çıkmadı aksine dahada şişti panik yaptm kuyumcu kesmem dedi bişey olmaz acımıyor falan dedim ikna ettim kesiciyle kesti.
Tugramoms Okyanusolmak bende çıkardım yüzüklerimi artık baktım boğum boğum duruyor artık şişmiş ellerim
Gkhn71 Alinam önce ellerinin sisini indirmek icin buzlu suda beklet cnm kan basincindan dolayi sicaklarla çok sisme yapmistir daha sonra bol sabunla yavas yavas parmagini ovala cek
zkybdr16 Alinam yok canım pensenin ucunun sivri olanı gibi parmağın kenarından soktu kesti acıyormu dedi yok falan dedim yoksa vazgeçecekti şükür kurtulmuştm
Slngk Alinam elini uzunca bi sure kalbinin seviyesinde yukarida tut..odem dağılır biraz..o kuyumcu kesmemis olabilir ama bircok kuyumcu kesiyor
Alinam zkybdr16 kocam buldu o keskiden akşama kadar iner inşallah ödem olmazsa akşam kesecez inşallah gerek kalmaz bu ödem iner de ellerimin uyuşukluğu da geçer
Alinam Evet kurtuldum sonunda kızlar eşim iple çıkardı canım yandı ama şükür bişey olmadı herkese teşekkür ederim 🙏💕