Tugbaklc-4 Hanımlar merhaba hamileliğiniz boyunca kaç kilo aldınız ? Çok kilo almamak için sağlıklı beslendiğiniz oldu mu , birşeyler yaptınız mı bunun için ? yoksa kiloları geri veririm diye umursamadınız mı
Aysebkr1258 Tugbaklc-4 35+3 hamileyim 4,5 kilo aldım kendime hiç bişey yok bebeğim ve suyu. Kilo almıyayım diye hiç uğraşmadım ekmeksiz çorba bile içemeyenlerdenim ama bünyeden kaynaklanıyor sanırsam 🤷♀️
Zeytinusss Tugbaklc-4 tamamen bunye meselesi bunu bilir bunu söylerim. Hayvan gibi yiyen arkadaşım hiç kilo almamışken dikkat ettigim halde ben 20 kilo aldim daha 33 haftadayım 😅 yani bildiğin artık diyet vermişlerdi bana dedim yemişim diyeti ya kaç kere hamile kalır bi insan gayet normal.yedim içtim baktım her türlü alıyorum 😅 salladım yani sen yine almamaya dikkat et canım inşalalh 🤗🤗
Sdfnrllh Tugbaklc-4 ben de 67 ile hamile kaldım 25+4 oldum dün tartıldım 68 olmuş. Daha doğrusu bulantı zamanları bayağı verdim de onları aldım kendimi de kısıtlamam iştahım iyidir yani. Bünye almaya da çok müsait bi ara 70 in üstüne de çıktım ama geri verdim.
Eminehm Tugbaklc-4 Ben ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım ama 3 4 ay içinde hepsi kendiliğinden gitti şuan 22 haftalık hamileyim ve 4.5 kilo almışım pek umursamıyorum nasıl olsa o kilolar bi şekilde gidecek hamileliğin tadını çıkarıyorum 😄
Tugbaklc-4 Aysebkr1258 bende çok yiyen biri değilim ama 63 kilo ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum biraz fazla geldi bana 5 aylık hamileyim birde yürüyüş bende yapıyorum ama en fazla 20 30 dakika sürüyor
Aysebkr1258 KevserT tek yaptığım şey bol yürüyüş eşimle beraber her gün düzenli yürüyüş yaptık biraz onun etkisi olduğunu düşünüyorum
Aysebkr1258 Tugbaklc-4 biraz daha arttırmalısın biz dışarı çıktığımız zaman 2 saatten önce eve girmiyoruz yorulduğumuz zaman bi yerde oturup kısa molalar veriyoruz ayrıca en önemlisidir yürürken bol bol su içiyorum
Tugbaklc-4 Zeytinusss ailem kilom normal yemene bak aç durma diyor eee bazıları da ne kaç kol aldın diyor söylüyorum çok almışşın falan deyince moralim bozuluyor ister istemez 😀😀
Tugbaklc-4 Sdfnrllh şaka gibi yaa 1 kilo 😀 benim ne kusmam ne mide bulantım ne de öyle aşerme gibi durumum dahi olmadı ya😀
Deletedmom143 Bunyeye gore deyisiyo.16 kilo aldim🤦♀️fakat cok yemerken bpyle aldim.benden cok yeyenlerse 6 kulo falan almislar.cok dua edirim doguma 90i gecmeyim diye😂😂😂😂😂bende odem var yani.bakan neredeyse 64 kulo falan veriyo.tartiya cikincaysa 76🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️nasil bas edicwm bilmiyorum
EsZe Aysebkr1258 su içince tuvaletiniz gelmiyo mu? Yürüdükçe daha çok geliyo benim. Biz de eşimle yürüyüşe çıkıyoruz. Evden çıkmadan lavaboya giriyorum bilerek, yine de bazen sırf tuvalet yüzünden erken dönüyoruz eve. Evin etrafındaki benzinlikler uğrak mekanım oldu 🤦♀️
Tugbaklc-4 Aysebkr1258 eşim akşam gidiyor işe sabah uyuyor şimdi de oruç girdi araya ailedende oruç oruç kimse dışarı çıkmak istemediği için bından sonrasında artık bol bol yürüyüş yaparım
Aysebkr1258 EsZe en şikayetçi olduğumuz konulardan birisi ama Allahtan çevremizde lavabolar var onları kullanıyoruz 😊
Tugbaklc-4 EsZe bazen uzak niyete gideceğim Zaman aklıma gelen ilk şey bu 😀hepimizde var bi insan tuvaletimi bekler sürekli ya önceden derlerdi de inanmazdım
Mucizeemm Tugbaklc-4 valla ben de anlamadım çok yemek yemememe rağmen 38+6 haftalık olduk 20 kilo aldım 😂😂
Mehtapcavdar 39 haftalik hamileyim 17 kilo aldım daha da gelmeye niyeti yok kızımın bu gidişle bi 17 daha alırım heralde 😆 her ay 1 kilo almissin canım gayet normal fazla değil bende ilk baslarda her ay 1 kilo almistim son aylarda hizlaniyor kilo alımı
Tugbaklc-4 Mehtapcavdar bünyem zaten müsait kiloya bu yüzden tedirginim biraz🤨 baskı yapan aileden bi kişi var da ona inat doğumdan sonra fit olmam lazım 😀😂😂
honey Tugbaklc-4 hamilelik öncesinde yiyipte kilo almayan biriydim, baya da zayıftım ama hamilelikte aynısı olmadı kilo aldım :( başta kontrollü gitmek lazımmış onu anladım, sonrasında zaten baya bir kilo alıyorsun :D
titebouille Tugbaklc-4 26 haftalığım 7 kilo aldım.. ekmek yemiyorum kahvaltıda bi dilim çavdar yada kepekli ekmek sadece.. ama maalesef hareketsizlikten evde egzersiz yapsamda yürüyüşyapamıyorum. İlk aylarda risk vardı şimdi eşim hâlâ varmış gibi davrandığı için yürümemi istemiyor..😑
Mavilianne Tugbaklc-4 21+2 şuanda 3 kilo aldım 🥰👼🏻 Oldukça iştahlıyım mutlaka alırım diye düşünüyorum 10 kiloya kadar çıkabilirim sanırım son aylar da
Deletedmom0032 Tugbaklc-4 ilk 6 ay almaman lazım çünkü onlar sana kalan kilolar yani bebekle alakalı değil normal nasıl beslenşyorsan öyle beslen iki kişilik yeme. Ben ilk hamileliğimi öğrendiğim de annemlerdeyim malesef annemin zorlamasıyla iki kişilik yedim 😂 bir haftada 1.5 kilo aldım ama şimdi dikkat ediyorum kilo almamaya hiç almadım daha iki haftadır bakalım 😂