NazlErdoan 2dusuk oldu benim kan pihtilasmasi icin suanki gebeligimde verdi basindan beri kullaniyorum eger bi sorunun yoksa bu haftada neden verdi birsey soylemedimi

Merhaba, ben daha çok yeni gebeyim. Benim dr verdi düşük olmasını engelliyormuş bende ilk verdiğinde tedirgin oldum fakat zararsız bir ilaç. Bende içiyorum ama sen dr sor istersen aklında soru işareti kalmasın

NazlErdoan bende kullanıyorum uterus damarlarımda direnç çıktı yanı rahim kasında bu da bebeğe yeterince kan gitmediği icin ya kilo alım
Azligi bebekte bende de yüksek tansiyon olabilme ihtimali icin verdi 37. Haftada bırakılacak

• cngl bunu yanıtladı.

NazlErdoan bende kurtaj olmuştum pihtilasma çıktı onun için kullanıyorum canim bir tane sağlıklı gebeligim var ama sonradan o labiliyormus bu pihtilasma onun için gebe olunca da igneye baslicaz.önlem amaçlı vermiştir doktoru nda belki şimdi herkez kullanıyor bu coraspirini yediklerimizdenmi nedir 😞

merveonl merhaba bende aynı sebepten dolayı kullandım fakat 28 de bıraktım 30 u sarkıtma derim

cngl peki bebeğin kilosun da filan bi eksiklik var mi yarin 30. Haftadayız yârin gitçem dr sorarım ama 37 die biliyorum

• cngl bunu yanıtladı.

merveonl zararlı diye biliyorum önermiyoruz demişti doktor. Çok şükür güzel kilosu 37+0 bugün yarın kontrolüm var

cngl tamam canim her dr ayrı soluyor ya aman 🤦‍♀️🤦‍♀️ Hadi az kalmış bebise

• cngl bunu yanıtladı.

NazlErdoan Ben de üç ay kullandım kalp çarpıntım vardı şiddetli bir şekilde. Doktor bunu yazdıktan sonra çarpıntılarıma çok iyi geldi kan sulandırıcı olduğunu söylemişti

merveonl aynen canım kişiden kişiye değişir tedavi sonuçta seninde çok kalmamış hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🙏