Minikaydoganlar Kdrykenan kaç haftalık sın canım belli bir haftadan sonra anne kilo alımı duruyor bebek alıyor ben bu ara gram gram alıyorum eşimde kilo aldın diye diyet mi yapıyorsun dogru söyle dedi 😂
Kdrykenan Minikaydoganlar normal de 30 olmam gerekiyor ama önde gidiyormuş 30 doldurmuş gözüküyor bu zaman kadar hep gram almıştım bu ay ilk defa üç kilo birden aldım 🙈
Kdrykenan Nur___ mecburi sezeryan olacağım CANIM zaten normal Doğum değil de erken Doğum ihtimalim de var doktor günde iki haşlanmış yumurta önerdi kilosu iyi olsun diye bu karpuzda şişirir fazlası bebeğimi aza indireyim ben 🤗
Nur___ Kdrykenan hayırlısı olsun canım doğum olsun bebekler sağlıkla gelsin de nasıl olacağının önemi yok 🌼yumurta evet çok iyi bişey
Sengulkrgz Kdrykenan karpuz yararlidir tabikide ama seker orani yuksek o yuzden fazla yememekte fayda var sekerli besinleri fazlaca tuketip kilo problemi sonra yasamayin az oz yiyin.Tabiki zararli degil ama fazlasi zarar.Gebelik sekerinizde sonra cikabilir.
Tugba2626 Kdrykenan yengem sabah öğle akşam su bile içmeden hep karpuz yedi bebek 5 kg doğdu karpuzdan mı bilmem ama 😂 karpuz ye çok sağlıklı Zaten karpuzun büyğk çoğunluğu su