Kdrykenan Kızlar iyi akşamlar karpuzu çok seviyorum bazen günde üç kere falan yiyorum sizce çok mu yiyorum zararlımı siZce🤷♀️
Nur___ Kdrykenan bugün randevuya gittiğimde doktor haftası büyük olan bi gebeye meyvenin de şekerli su oldugunu günde iki porsiyonu geçmemesi gerektiğini söyledi,
Minikaydoganlar Kdrykenan bol bol lavaboya gidiyorsun o zaman benim gibi aylarca karpuz yedim kısın eşim karpuz bulup bulup getiriyordu burnuma kokusu geliyordu ve ben günde yarım karpuz bitirirdim bir ekabızlıgıda önlüyor sıvıdw almış oluyorsun bende çok yararlı 😂
Nur___ Kdrykenan bilmiyorum canım, özellikle son haftalarda şekeri fazla tüketmemmek gerekir dedi doktor yani şekere dönüşen herşeyi, yoksa bebek fazla tombul olup normal doğumu zora sokuyormuş
Aysingeldiislerdegisti Kdrykenan karpuz ve üzüm ciddi şeker içeriyor ha keza diğer meyvelerde günde iki porsiyonu geçirmemek iyi. Akşam yememek lazım
Kdrykenan Aysingeldiislerdegisti sabah kahvaltıda bile yiyorum öğlen akşam üç öğünde birer dilim yiyorum ama azaltsam iyi olacak 🙈
Minikaydoganlar Kdrykenan boşver ye gitsin herşey den beşli şeker oranı yüksek ama şimdiye kadar bebekte sıkıntı çıkmadıysa kafana takma 🥰
Kdrykenan Minikaydoganlar şimdilik çıkmadı bebekte bi sıkıntı ama ben de çıktı bu ay üç kilo birden almışım geçen ay 600 gram almıştım ☺️
Kdrykenan Nur___ mecburi sezeryan olacağım CANIM zaten normal Doğum değil de erken Doğum ihtimalim de var doktor günde iki haşlanmış yumurta önerdi kilosu iyi olsun diye bu karpuzda şişirir fazlası bebeğimi aza indireyim ben 🤗
Minikaydoganlar Kdrykenan kaç haftalık sın canım belli bir haftadan sonra anne kilo alımı duruyor bebek alıyor ben bu ara gram gram alıyorum eşimde kilo aldın diye diyet mi yapıyorsun dogru söyle dedi 😂