Mihribali Aminehira Gözünüz aydın Rabbim evladınızı size bağışlasın inşallah 🐣 Güzel bir doğum hikayesi darısı başımıza olsun diyelim benim merak ettiğim epizyo anında acı hissediyor musunuz ve şekil bozukluğu oluyor mu genital bölgede😔 Sanırım doğuma dair tek korkum kesi yapılması😫 Özellikle ilk doğumda düzgün kesim olması için doktor mutlaka kendisi kesiyormuş diye duydum..
Aminehira Mihribali hayır kesinlikle. Emin olun o kesi sizin etinizi kesiyorlar gibi bişey değil. Hiç bi şekilde hissetmiyorsunuz . Bende ondan çok korkuyordum. Son ana kadar kesmedi doktorum. En son kessede rahatlasam dedim 😀 ve estetik dikiş yapıyorlar. Hiç düşündüğünüz gibi bişey değil merak etmeyin.
Mihribali Aminehira Maşallah çok sevindim sizin adınıza inşallah darısı başıma🙈 Hangi hastane ve doktordu acaba bunu da paylaşır mısınız 🌿
Algunas Aminehira merhaba, Çok önce doğum yapmışsınız ama ben de araştırıyorum. Kendisinde doğum yaptınız mı? Memnun kaldınız mı? Bilgi verebilir misiniz
oglumvebenn Aminehira sağlıkla büyütün inş, hayırlı olsun 💐 ben şunu merak ediyorum: epidural yapıldıktan sonra bi hissislik oluyormuş ya, açılma kontrollerini hissediyor muyuz? Yani ebe eliyle muayene ettiğinde epidural sayesinde bi hissislik oluyor mu?
Aminehira oglumvebenn hissizlik tamamen olmuyor küsmen oluyor. Çğnkü ıkınmanız gerekiyor. Çatı muayenesini epiduralden önce baya hissediyordum ama epiduralden sonra ağrıyı hissetmedim çok rahattım ☺️
Dudus Aminehira hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah doğumda bebeğin kafası çıktıktan sonra vücudu ne kdr sürede çıkıyo kendimi çıkıyo doktormu çekiyor
Aminehira Dudus kafa çıktıktan sonra zaten vücududa hemen çıkıyor beraber arada bi zaman olmadı bende ☺️
Semiha57 Epidural Doğumu kimileri önermiyor sonrasında bel ağrısı felan kaldığı söyleniyor sizce de öyle mi doktorunuz epidural Doğumla ilgili olumsuz yanlarını söyledi mi
Aminehira Semiha57 doktorum yan etkilerini söyledi ama seçim yapmak bana kaldı. Benim kendi isteğimdi. Şuana kadar bir sıkıntım yok çok şükür baş ağrım bile olmadı.
Elwing6 Aminehira epiduralde dogum esnasinda sanci hissediyor musun canim? Bir de ikinmak zor oluyor mu yani onerirmisin.bende epidural normal dusunuyorum ama ikinma hissini yaoamiyorsun dogum suresi uzuyor diyorlar
Aminehira Elwing6 Doğuma kadar olan süreçte sancılarımı hissettim ama çok hafif olarak. Olay Doğum esnasına gelince ben sancıları hissettim. Ve ıkınma hissi gelmedi bana belkide epiduraldendir bilmiyorum . Ama ben kendim ıkındım ebelerin ve doktorun yönlendirmesiyle. Ve ıkındığımda olup olmadığını anlamıyordum çğnkü hissetmiyordum ıkındığımı😀
23Zumra Aminehira Allah bagislasin hayirli evlat etsin insallah benim ki de guzel gecer ve bende cok sukur bitti derim her gece kabuslarla uyaniyorum
deletedmom9494 Aminehira korkunun faydası yok valla Allahım hepimizi sağa Salim kavuştursun yavrularımıza Allah analı babalı büyütsün büyük geçmiş olsun 🥰 benimde ilk bende normal Doğum istiyorum ama korkuyorsun işte stres yaparım bende düşününce bile strese giriyorum 🥰
oglumvebenn yigitalptb Cansumus ben de 5 cm açılmadan sonra yapılıyor diye biliyordum ama benim doktorum hastaneye gelir gelmez yani açılma başladıktan sonra hemen yapıyoruz dedi, her hastanenin ve doktorun uygulaması farklı olabiliyor sanırım
Aminehira Cansumus hayır bende açıklık 4 cm olunca yapıldı. Genelde 4 cm olunca yapılıyor diye biliyorum
Gozdeess Aminehira suan 35 haftalıgım ve doktorum normal görünüyo dedi ama asırı korkularım var birde kasılmadan kastın ne yani suan bile ufak tefek sancılarıö oluyo onu ondan nasıl ayırcam😬bu arada hayirli olsun allah anali babali buyutsun😌
Aminehira Gozdeess kasılma karnının patlayacak gibi şişip sertleşmesi olarak tanımlayabilirim. Kasılma geldiğinde ben yürüyemiyordum bile. Hareket edemiyorsun genelde kasılmada
Elvn Aminehira gozun aydn canm Allah anali babali buyutsn ay cok gzl bi duygu bnmde 17. Gunum sezrryan oldmkokusu bi baska ewlat kokusu 😍
Girlmom Aminehira Öncelikle hayırlı olsun ♥️😍 kesik atarken hissediyor Musun acıyor mu ve İstanbul ise hangi hastanede oldun
Aminehira Girlmom o heyecanla kesiyi ve dikmeyi hissetmedim açıkçası. Koç hastanesinde yaptım doğumumu