Yurdanur Kızlar 5 inde sezeryanım var ama kafam çok karışık sizce epidural mi spinal mi? ne önerirsiniz doktoruyle konuşan falan var mı..çevremde epidurali çok öneriyorlar ama bilemedim
Mel0s Yurdanur canm spinal sezeryan epidural normal dogum oluo acilman falan varsa epidural yapabilirsin
Efemir Yurdanur kesinlikle spinal sezaryeni öneririm canım. Netten araştırabilirsin birebir olanları yazıyor nette ben 5 gün önce oldum iyi ki olmuşum dedim. Allah hepimizin yardımcısı olsun Bebislerini sağ salım kucaklarına alsınlar insallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yurdanur Aliiss yok canım aynı değil spinal de iğne yapıp uyuşturuyolar 5 dk da uyuşuyosun 3 saat sonra da etkisi gidiyo..epuduralde belden iğne yapılıyo serum gibi katereter takılı kalıyo uyuşma 15 dk da oluyo ama hastaneden çıkana kadar katareter takılı kalıyo ordan ağrı kesici veriliyormuş
Aliiss Yurdanur teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🙏🏻 Ben spinal oldum o zaman çok rahat geçti sonrasında bol bol su içmemi söylemişti anestezist içtim ve hiç ağrı da çekmedim ❣️
Yurdanur Mel0s yok canım sezeryanda da epidural oluyo hatta spinal epidural kombine bile olabiliyo hastaneyle görüştüm tercihi bana bıraktı o yüzden kararsız kaldım
Nhrnhr Mel0s hayir her ikisindede sezeryan olabiliyorsun arti olarak normal dogumdada epidural olabiliyorsun
BurinTasKaradag Epidural disk şeklinde beldeki iliğin içine yerleştiriliyor ve sonrasında 3-5 gün yürüme zorluğu çekiliyor. Ben yaşadım.. hatta gelç bırakma riski bile olaniliyormuş düzgün doktora yaptırmaz iseniz. En iyisi spinal bence..
BurinTasKaradag Yurdanur rica ederim. Epiduralin pek faydasını da gördüğümü söyleyemem açıkcası. Acı yok ama gıdıklanma hissi oldu bende ve belime durduk yere darbe almış oldum. 1 haftaya yakın yürüyemedim berbattı.. yine de karar sizin 🤗
xwoman Efemir cnm kacinci haftanda dogum yaptin. Ikiz gebeyim bende 37 de alicak dr um az kaldi 10 gun kadar :) birde benim dr umda spinal onerdi direkt. Ameliyattan sonra kuvvetli agri kesiciler yaptircam sana agri olmaz pek dedi. Sencede oylemi
1E1N1R Bu konuyu bende cok merak ediyorum fakat belimde 3 yerde bel fıtığı var ve onu tetikler diye cesaret edemiyorum. Genel anestezi den de cok zor ayılıyorum kafam cok karısık
Yurdanur 1E1N1R bel fıtığı olanlara yapmıyolar diye duymuştum canım ama ne kadar doğru bilemiyorum bence doktorunuzla konuşup öyle karar verin
Yurdanur Sevgi10 seninki eski usül dikmiş o zaman canım ben doktorla konuştum ya yapıştırma ya estetik dikiş yapıyoruz eskide kaldı dikiş aldırma dedi artık dikiş falan aldırmaya gelmiyorsunuz kendisi düşüyor dedi