Tubabulat2018 esra1907 niye erken dogum yapacağını düşünüyorsun canım eger bir sıkıntı yoksa böyle düsünme hersey Allahtan bugün muayene oldum 29 haftalığım ve bebegim asagidaymis ki hareketlerini asagıda hissediyordum. Doktorum dinlen dedi ve beni simdi korku bastı erken doğum olur diye onun haricinde aklıma bile gelmiyordu ama biseyin yoksa hic kendini bosbosuna sıkıntiya sokma 😕
esra1907 Tubabulat2018 allahım yardımcın olsun canım, benim sürekli düşük riskim vardı. Şuan da kasılmalarım oluyor sanki tam anlayamıyorum
Beyazlale esra1907 bizim riskimiz var o yuzden ben biraz kafayi yemis durumdayim. 24+1 iz hergun uyaniyorum acaba bugunmu o gun diye heran hazir olmak istegi var bende cok zor bi durum malesef pisikolojik olarakta yipraniyorum bu surecte cok ama eger bi riskin yoksa kendine iskence etme hamileliğini guzel gecirmeye calis bence canim
esra1907 Beyazlale dusuk riskim vardı hep kanamalarım oluyordu bu aralarda sancılarım olur hafiften zor durum cidden birde bazen aşağı bastırıyor ondan korkuyorum
ozgezcn Benim de suyum maksimal sınırlarda doktor sancın erken gelebilir falan dedi her ağrımda acaba mı diye düşünmekten paranoyak oldum😂 gerçekten birşey olsa anlamaz hale getiriyor bu durumlar insanı bence 🙈 çok fazla da kurcalamamak lazım aslında.
esra1907 ozgezcn haklısın canım millet ne güzel hamilelik geçiriyor hiç birşey anlamadan ama bunada şükür 🥰
Tubabulat2018 esra1907 hım anladım canım ama sıkıntı etme bebegide etkilersin magnezyum kullan kasılmalırın gecer Allahın izniyle doktorunla görüstün mü?
Deletedmom328 esra1907 normal canım bende de aynısı olmuştu hiçbir proplrm yoktu gebeliğim boyunca ama yine de o korku hep içimde vardı 39+3 de suni sancıyla doğum yaptım😂