Skbn01 Kizlarr 12+3 olduk benim canim sürekli jelibon cips tarzı şeyler istiyor 2 gündür cips için dirensemde jelibon yemekten alıkoyamıyorum kendimi sizce bebek için çok zararı olur mu? Sürekli yemiyorum bu arada 2 gündür tüketmeye başladım
Alessia Skbn01 cıps arada bende yıyorum ıkı uc tane cok saglıksız bılıyorum jelıbom ondan tehlıkelı mısır surubu gluten surubu var sakın yeme
Ayguns Skbn01 ben de o haftalarımda yemiştim jelibon çok şükür bişey olmadı ama yememeye çalışın ya bunlar zararlı şeyler. Mesela ben hamileliğimden beri cips yiyince kusuyorum yağı ağır geliyor dokunuyor daha da tövbe ettim uzun bir süre ağzıma sürmem
alyavetuna Skbn01 demekki bu hfatlarda can cekiyo hayatımda cips alıyım da yiyim diye düşünen bir insan olmadım hiç 😅 bugün marketten kendime 4 küçük paket cips aldım yiyesim geliyor sürekli 😁😁
Meryu Skbn01 evime gelen temizlikçi abla başka bir eve daha gidiyor temizliğe, gittiği evlerdeki kadınlardan biri Haribo’da yöneticiymiş. Ve çocuklarına asla yedirmiyormuş bunu göz önünde bulundur bence
Skbn01 Alessia çok fazla canim isteyince bu sefer günlerce aklımdan gitmiyor bende sırf nefsim için yiyorum yalan yok 😣
Ayguns Skbn01 bende normalde çook nadir yiyen biriyim ama hamileliğimde üç kez yedim de üçüde kusturdu aşırı ağır geldi yağı 😅
Skbn01 alyavetuna demek ki 🙄 bende dün jelibonla birlikte cipste aldım aklım onda yesem mi yemesem mi diye 😁
alyavetuna Skbn01 valla canım ne çekerse yiyorum abartmamakta çalışıyorum doktorda öyle dedi çiğ olmayan ne istersen ye abartma dedi küçük paket alıp yedim 😁
Burcuveburcum Skbn01 bilinçaltı zararlı ne varsa yemek istiyor sanki 😂fazlası zarar ama nefsini de köreltmek lzm tabi😋
Asenaa Skbn01 valla ilk hamileligimde o jelibonlardan cipslerden çikolatalar kekler kaç paket yedim hatirlamiyorum bile :) çalışıyordum ve canimda cekiyordu bir sıkıntı olmadı bebeğim de gayet sağlıklı çok şükür :)
Misskokulumm Skbn01 aynı ben 20 haftalık oldum şükür bu aralar aklıma gelmiyor ilk zamanlar aşırı jelibon cips yiyesim geliyodu haftada bir yiyodum bi sıkıntı olacağını sanmıyorum
Skbn01 Misskokulumm normalde cipsi çok severdim ama jelibon hiç aklıma gelmezdi bu gebelik garip bi olay valla 🤗