Devrim19 Sbnmkls normal 1800 sezeryan 2400 dediler doktorunu ekstra cagirrsan meaai disinda 300 tl istiyolar onada galiba
Pinkbabe Esramese Bende bayrampaşada yaşıyorum özellikle özel gaziosmanpaşa hastanesinde dr tavsiyesine ihtiyacım var
Esramese Pinkbabe arkadaslardan biri dun gittini soylemisti burda ama postun ilk yorumlarina goz at derim
Bsrksc Bende başarı hastanesinde çağla jasmin sezer’e gidiyorum. O güler yüzü, ultrasyonla bakarken kendi evladı gibi sevmesi çok güzel. Emrah kızıldağ’a da gitmiştim ikisi de birbirinden harika doktorlar ama kadın doktor daha bi yakın geldi
Hulyalp Kizlar merakimdan soruyorum. Bundan 7 sene once gop ta deniz yildizi hastanesi vardi hala duruyor mu?
Hulyalp Esramese ben dogum yapmadan once adi baskaydi sonra deniz yildizi oldu. 3 kere falan anca gittim zaten sonra dogurdum oglumu. Giden varsa tavsiye etmicem de 😂
Esramese Hulyalp hee 😅 bilmiyom valla ablam yeni dogum yapti bilgede gozle görüp guvendim icin ilgiyi sevgi sevkati oraya gidicem gerci birakn bn evde duvara karşı doguruurm diyomda dinlemiyolr
mercan2020 Medical park ibrahim Çelebi ye gittim geçen hafta.bir arkadaşım söylemişti.ilk myane olduğu için Yorum yapamcam 160 tl
SenAr Ay-Bek merhaba, ben Meral hanımı araştırdım genel olarak yorumları iyi yönde. Muayene ücreti ve doğum hakkında bilginiz var mı? Benim de şuan kalbim ona ısındı gitmeyi düşünüyorum ama önden sizden fikir alırsam iyi olur.
Ay-Bek SenAr Önermiyorum canım. İki kere kürtajımı onda oldum. En son Ocak ayı gibi muayene ücreti 215 tl’ydi. Bir sorunun olduğunda hastanede odasını ararsın 9-10 kere odasını. Whatsaptan yazarsın cevap vermez bir değişik doktor anlayacağın. Ama muayene olmaya git paranı ver gir içeri ilgi alaka süper oluyor. 🤦♀️ Pek ilgili değil
SenAr Ay-Bek ay çok üzüldüm 😢 koskoca istanbulda gönlüme yatan bir doktor bulamadım resmen. Teşekkür ederim cevabınız için.
Dilekhakan Miirayy ben çok memnunum gece konuştuk rahatsızdım yazdım kaç olursa olsun cevap verir ilgilenir bizimki riskli bi gebelik herkes sürekli yatırmak fln ister o para verdirmez evinde yat şunu şunu yap dinlen kalkma der serum da su sonuçta evinde ol der hep
Miirayy Dilekhakan evet gerçekten bende çok memnunum çok ilgili mükemmel bir doktor peki kaç haftalık gebesiniz :))