Esramese Esmanur96 acile kaldirildm bi dikiş atamadilr alti ustu 3dikis perisan ettiler ve bi abimizin esi vefat etmis 15gun boyunca gostrilmeyince artk polis zoruyla hastaya ulasmislr yasiyo sandiklari kadin megersem 15gun once vefat etmis sadece para icin göstermedilr ne bilim insan korkuyo
Dilekhakan Miirayy ben çok memnunum gece konuştuk rahatsızdım yazdım kaç olursa olsun cevap verir ilgilenir bizimki riskli bi gebelik herkes sürekli yatırmak fln ister o para verdirmez evinde yat şunu şunu yap dinlen kalkma der serum da su sonuçta evinde ol der hep
Haticeagus Tugbazen Merhaba Bende Shahla hanıma gidiyorum ve çok memnunum. Şuan 35 haftalığım. Aslında çok pozitif bir insan. 24. haftadan itibaren erken doğum riskim vardı. Onun olumlu konuşmalarıyla bugünlere geldik. Belki yeni olduğunuz için bu hisse kapılmış olabilirsiniz.
Hllozcn Melekmlk yaaa gerçekten mi ☺️☺️ Öğrenince haber verirseniz çok sevinirim bende duruma göre görüşmeye gidicem daha hiç gitmedim o hastaneye 🙂
Hllozcn Esramese bazı özel hastanelerdeki doktorlar ek bir ücret karşılığında geliyorlar aslında ama burdaki doktorlar nasıl hiç bilmiyorum işte eğer dediğin gibiyse çok haklısın doktor konusunda devletle aynı mantığa geliyor
Ay-Bek Esramese Medical Park Bahçelievlerde Yardımcı Doçent Meral Arısal ve Bezmialem'de Doçent Osman Şevket'e gidiyorum.
SenAr Ay-Bek merhaba, ben Meral hanımı araştırdım genel olarak yorumları iyi yönde. Muayene ücreti ve doğum hakkında bilginiz var mı? Benim de şuan kalbim ona ısındı gitmeyi düşünüyorum ama önden sizden fikir alırsam iyi olur.
Devrim19 Sbnmkls normal 1800 sezeryan 2400 dediler doktorunu ekstra cagirrsan meaai disinda 300 tl istiyolar onada galiba