Zeynepasya24 Esraaktg3 ya hiç içmezdim tiksinmiştim son 3 ayıma girdiğimden beri bi canım cekiyo var ya inanılmaz sakız la sigara içmeye bayılıyorum resmen ama öyle aşırıya kaçmıyorum bi iki tane
Esramese Esraaktg3 ben birakamadm 30cu hafta norml bi sekilde iciyorum amaaaaa sonuc erken dogum riski
ikimelekannesi___ Zeynepasya24 bende senin gibiyim canım 3o 31 haftalık oldum içmeye başladım tekrar iki haftadır önceden hafta 1 yada 2 falan içerdim şimdi günde 2 3 5 taneye çıktı
1ogrencianne Esraaktg3 bence içme geçen buraya sağlıkçı bir arkadaş sigara içen birinin bebeğinde olanları yazmıştı. ben öğrenir öğrenmez bıraktım tiksindim resmen. kafamda bitirdim bi daha da canım hiç istemedi şu an para verseler bile içmem. sen de istersen yapabilirsin yeter ki gerçekten iste
Hllswm Arkadaşlar yapmayın kendinize bebeğinize bu kötülüğü Allah korusun sonra cok pisman olursunuz ben gebelik düşğndüğüm anda bıraktım ve bi daha agzıma sürmesim içilen yerden bile gecemiyorum kıymayın bebeişlerinize
Esraaktg3 Yani bende ilk ay tiksindim ama şuan 19 haftaya girdim içiyorum vicdan azabı çekiyorum ama şuana kadar bir sıkıntı yok doktor 3 tanenin dışında içme dedi bende öyle yapmaya çalışıyorum
Ayseklcl Esraaktg3 yarın sezeryan olacağım 37 haftalığım ilk aylar tiksindim içemedim ama 6. Aydan sonra günlük 4 5 tane içtim aştığım da olmuştur
Miskokulum İçiyordum yek tük yani bağımlı değildim ama hamileliğimde direk bıraktım ama 4aylık olduk CAnım çok istiyor hep sabrediyorum ama acayip CAnım sigara çekiyor
BurinTasKaradag Bende içiyorum. 6 haftalık gebeyim önceden günde 1 paket içerdim şimdi 3 tane falan içiyorum. Dayanamıyorum.