hafsam_omerim d190516 bende de öyle bakalım tosun olcak bizimkiler galiba 😀 sizin bebiş doğum pozisyonunda mı benimki bugün başı yukardaydı
d190516 hafsam_omerim galiba 🙈babası 5 kiloya yakın doğmuş bende 3 kiloya yakın 🙈ben onu sormayı unuttum doktorumuz da bişey söylemedi 3 hafta sonraki kontrolümüz de artık 😊
babyUras_ Rabiaibrahim0803 hergun dondurma ve kasar yiyorum 32 haftalık 1800 grammıs bebekle alakalı birazda ya tam haftasyla uyumlu kilosu saglıklı olsunlarda gerisi önemli değil ☺️
Pnrarvn Asuum benimkide 28 de 1070 gramdı gayet normal dedi doktor sınırların içinde sorun olmaz dedi doğunca hemen büyüyorlar zaten
Asuum Pnrarvn aynen öyle benimde 1 kilo imiş bugün gittim de. Gelişimi sağlığı iyi olsundq sorun değil
Pnrarvn Asuum benimkide 28 de 1070 gramdı gayet normal dedi doktor sınırların içinde sorun olmaz dedi doğunca hemen büyüyorlar zaten
Melekamer Merhaba 29+3 de doktora gittim kilosu 1235 gram boyu 37 cm dedi. Yorumlara bakıyorum kilosu az mı sizce ?
babyUras_ Melekamer 29+3de benımkide 1300 gramdı doktorum normal demişti canım her bebek aynı olmuyo son haftalara dogru daha cok alıyolarmıs saglıklı olsunda kılosunu dert etme kendine ☺️