sydtns Asuum 1150 grdı 28+4 te haftasıyla uyumlu dedi doktorum. Arkadaşlarada bakarsak çoğumuz o aralıkta :)
Rabiaibrahim0803 Betul11 bilmiyom ki ya 😁 kaşar ve dondurma kilo aldırıyomuş diye duymuştum bende bol bol yemeye çalışıyorum onlardan 😁 ama çokta tosuncuk olursa da doğumu zorlaştırır afacanlar inşallah tam kararında olması gerektiği gibi olur 😊🤗
babyUras_ Rabiaibrahim0803 hergun dondurma ve kasar yiyorum 32 haftalık 1800 grammıs bebekle alakalı birazda ya tam haftasyla uyumlu kilosu saglıklı olsunlarda gerisi önemli değil ☺️
Tuaa15 Asuum 26 da 1100 dü 36 cmdi şuan 29 olduk daha kontrole gitmedim bayram sonu ogremcem inş çok merak ediyorum ne kadr oldu
Asuum MerveSinan benim de bugün gittiğimde 1 kilo dedi. Bakalım kaç kilo doğacak 🤔 hala isim de bulamadık 🙄
Asuum Avse bende bugün gittim 1 kilo olmuş mide bulantısı bişey yedirmior kolay kolay zaten normalde de kilo lu bı insan değilim 🤔
Pnrarvn Asuum benimkide 28 de 1070 gramdı gayet normal dedi doktor sınırların içinde sorun olmaz dedi doğunca hemen büyüyorlar zaten
Pnrarvn Asuum benimkide 28 de 1070 gramdı gayet normal dedi doktor sınırların içinde sorun olmaz dedi doğunca hemen büyüyorlar zaten