Cnc53 Kubrakocerr evet canım kullanıyorum bide progestan verdi doktor günde 3 kere progestanın ipnesini yazmadı günde 3 olduğu için ve iki iğne kullanma şimdilik dedi 🙏🏻
Duuyguum Ben doğrumu anladım oskopar iğneyi ilacı boşaltınca atıyor mu iğne bastırdığında yani ben ilaç boşaldığında kendim çekiyorum ama
Kubrakocerr Duuyguum ben hemşirelere attırıyorum canım gerek Yok dediler zaten çıt sesi gelmesi içinde çok bastırman gerekiyor
Nazlgms Duuyguum güvenlik kilidi var iğne bi yere batmasın diye bir gün deneyin ilaç bittiğinde çelip sertçe bastırın çıkıyor. Ama clexane ve enox markada bu özellik. Oksaparda yoktu en son
Cnc53 Kubrakocerr daha bugün başladım canım haftaya yapılacak o test 😊 ve yarım saat önce iğneyi yaptım hiçde zorlanmadım attırmak için hemen o çıt sesı geldi doktorum onun sırrı tam olarak dik tutabilmekte dedi ve diğer elinde o bölgeyi güzel tutmakta 😊
Duuyguum Kubrakocerr denedim gördüm tamam 👌😂 ama baya sert bastırmak gerekiyormuş enox ta da var oksaparda da ikisini de denedim cleaxen bulabiliyor musunuz siz
Eda_12 Duuyguum Duuyguum attırmak gerekiyor mu ki 🙄 nerdeyse 7 aydır oksapar kullanıyorum çıt sesi falan duymadan yaptım hep, sıkıntı olmaz herhalde
ES19 Kubrakocerr baya bastırmak gerekiyor yoksa atmıyor ben yine eski usül devam Edicem attırmasakda olur 😂
Kubrakocerr Cnc53 ben de bir hafta sonra yaptırmıştım testi . İğneyi yapmakta yeri tutunmakta sıkıntı Yok Canım da onu yapamıyorum işte neyse daha bol zamn var alışacam artık😊