Kubrakocerr Kızlar Merhaba iğneyi attıktan sonra en sonda çıt sesini duymamız gerek mi ben bazen hemşirelere attırıyorum onlar gerek Yok demişti
___ozlm___ Kubrakocerr clexan kendiliğinden atıyor ama oksapar ve enox un atması imkansız gibi onların mekanizmasının atması için oldukça kuvvetli bastırmak lazım. İlaç bittiğinde çek iğneyi sağlık ocağındada yaptırdım ben atması için uğraşmadı hemşire
Seda5892 Kubrakocerr içindeki ilacı sonuna kadar yaptıktan sonra sıkıntı Yok çünkü oksapar clexane gibi kolay atmıyor
Ckyert Kubrakocerr oksapara kuvvet uygulamak gerekiyor atması için gerek yok ona içindeki siviyi bosaltiyor zten
Tutkukaral Kubrakocerr bak bunu bana hic soylememistin🤣 simdi denedm bugun yaptigm igneyi atiyovalla peki bunu gobegimizdeyken yapinca acimiyo mu ki canim😔🙈
Cnc53 Bastır canım gercekten hiç acımıyo sadece diğer elinin baş ve işaret parmağıyla ipne edecegin böyleyi hafıf tut sonuna kadar bastır cıt gelene dek 😊
Cnc53 Kubrakocerr ben 0.4 ml kullanıyorum canım günde iki kere ikinciyide saat 6 da yapacam eğer bastırmakta zorlanırsam kendım yaptıgımda haber vericem sana 😊
___ozlm___ Bilemem ben 3 iğneyide denedim. 37+3 haftalıpım bugün ama oksaparın mekanizması çok zor atıyor. Kleksan bulursan onu al. Mekanizma kendiliğinden attığı için daha rahat oluyor ama üretimi durmuş eczanelerde bulunmuyor
Kubrakocerr Cnc53 Tamm canım 😍 ben de ilk hafta 4000lik kullandım doz yetersiz geldi şimdi 6000lik kullanıyorum
Dilek_k Kubrakocerr canim neye gore arttirdi dozu dr, tekrar tahlil mi yaptiniz acaba, bnde kullaniyorumda oyuzden merak ettim