282134 berjerdekikaolikalev vallahi bana ihtimal olarak söyledi cevredekiler ama canım ben senin kadar çok içmiyorum maalesef unuttuyorum galiba ama içmeye özen gösteriyorum Dr susuz kalmışsin dedikten sonra oruçun 1 inci günüydü
berjerdekikaolikalev 282134 O zaman suya ağrılık vermeye çalış canım bebeği de etkiler. Ben bi dönem içemedim dişimden dolayı bakamadım kendime çok ağrım vardı. O zaman bebeğin de suyu azalmıştı.
Yusufunannesi_ Asenadgdvrn günümüz bile aynı ben de 30+6 ama belim çok ağrıyor ödemim yok çok şükür ama ayaklarım ağrıyor sırtım ağrıyor arada karnım ağrıyor midem bulanıyor 😒😒😒
Srfn11 Asenadgdvrn Vucudun agirlastgi icin eskisi kdr hizli atak olamiorsun tabiii geceleri uykulrin dahada cok bolunmeye baslicak kimi zmn bel kimi zmn ayak agrisi ellerin ayaklarin sismesi gbi bir suru sorunla karsilasabiliosun 😊😊
Mervemim Asenadgdvrn 32 haftalığım bel kaa agrım cok sırt agrım az canım .. mide yanmasıda cok.. her geçen hafta bi öncekinden daha sıkıntılı yapcak bişey yok yetrki saglıklı olsun da 🤗
Bayburtlu69 Ass-46 bebek kıyafetlerini neyle yıkadın.. Ben daha yıkamdım.. Acaba dalin sabunuyla yıkasam olurmu..😊bilmiyorum neyle yıkayacağımı
Ayafra ezehra benimde oyle tatlim alt bolge kemiklerim cok sizliyor agriyor sanki bebek inmis ikinsam cikcak😔
Ass-46 Bayburtlu69 seninkinde hareketlimi bebeğin benimki hiç durmuyor her hafta pozisyon değiştiriyor
Bahar12_anne Bayburtlu69 ben uni baby nin bebekler için olan deterjan ve yumuşatıcısı ile yıkadım ütüledim,kızımda da kullanmıştım o deterjandan sıkıntı yaşamadım,dalinin de var deterjanı
GamzeAltndas Asenadgdvrn 31+1haftalık hamileyim canım bende yavaştan bel ağrısı başladı onun dışında ağrım olmuyor hamd olsun ,sadece hareketli bir bebegim var yürüdüğüm zaman cok canımı acıtıyor oda normal sanirim