282134 berjerdekikaolikalev Allah yardımcımız olsun canım ama ben oturamayacak kadar acıtıyor beni sağ kaburga ağrısı ya uzanicam ya ayakta olucam bu şikayeti yaşadığımdan beri hiç Dr a gitmedim ama uyuşuk gibi sağol ama bende sağıma yatmamaya özen göstericem peki sormadın mı neden sağıma yatmiyim merak ettim açıkçası
berjerdekikaolikalev 282134 Canım hem plasenta hem ayakları o tarafta olduğu için sağına yatma dedi. Sola yatmayı öneriyorlar genelde zaten. Rabbim seninde yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız zor bir süreç 🤷🏼♀️
Hsnanr 282134 AA evet ağrı kötüde normal Doğum için ilerleme olduğu ıcın çok iyi yürüyemıyorum resmen penguen gıbıyım bu sağ bi sol 😁
282134 Hsnanr haahhhaahhh bende bende 🙈😂 artık bı yere gidince yürüyüşümle dalga falan geçiyorlar hamile gibi görünüyorsun diye benim bebeğime başı büyük demişlerdi ve oram ağrıyor acaba catim müsait olur mu ya
Hsnanr 282134 ve çok oturunca çok sevdiğimden kastım bi 15 20 dk bile yeterli kuyruk sokum yeri agrıyor kalmakta sallanmakta bıle güçlük çekiyorum 😔
282134 Hsnanr ahh canım yaa kasma kendini inşallah erken geçer bu şikayetin insan oturamazsa rahatsız oluyorsa bu kötü yaa
Moondem Benim se 32. Hafta oldu ve il disindayim bayram nedeniyle herhangi bir sorun yoktu ama alt tarafim bisiklete bindigimdeki gibi bir aci veriyor ve ses geliyor cat cat diye ... tuaf olanda yatakta donerken aciyor ... korkuyorum 😔😔😔😔 doğumdan
282134 berjerdekikaolikalev çok sağol 🙏 canım benim cümlemizinkini bir avazda inşallah 😘 sola yatmak iyi bunu biliyordum ama acaba farklı bir şey var mı diye sordum
HavvaGuzey Asenadgdvrn 33 oldum dün sırt ağrısı ile gittim nst de sancılarım da cıktı eve git yat dedi doktorum birazdan nst icin yeniden gideceğim
berjerdekikaolikalev 282134 Benimde sağ böbreğimde ağrı vardı doktor ona da baktı ama birşey çıkmadı şükür. Günlük 3.5 litreye yakın su içiyorum bem sen ne kadar içiyorsun ?
282134 berjerdekikaolikalev vallahi bana ihtimal olarak söyledi cevredekiler ama canım ben senin kadar çok içmiyorum maalesef unuttuyorum galiba ama içmeye özen gösteriyorum Dr susuz kalmışsin dedikten sonra oruçun 1 inci günüydü
AyEr Asenadgdvrn 34+2 haftalık olduk teyzesı 🥰bal oğlum masallah cok hareketlı 33+6 ıken 2.5 kgdı artık her hafta kontrole gıdıcez erken dogum rıskım var o yuzden hıc kalkmadan yatıyorum lutfen dualarını eksık etme kasılmalarım ve sıcak basmalarım cok oluyor sag kalcamda bır agrı var ne uyutuyor nede huzur verıyor kaynanam ıkı sokak yan da oturuyor 1 aydır yatıyorum hıc gelmedı bayram arıfesınde annem gelıyor dogumdan sonraya kadar kalıcak daha sonra aılemle memlekete gezmeye gıdıcem 🥰❤️
Dilekcelik Asenadgdvrn canım kişiden kişiye değişir sanırım 36+5 im iştahım gitti eskisi gibi rahat yatıp kalkamıyorum doğru pozisyonu bulmak zor oluyor sol yanıma yatsam bile sol bacağım aşırı kasiliyor ve enfeksiyon var onunla mücadele ediyorum 2. Gebeligim
Nuray29 Asenadgdvrn Bende 30\6 sık sık wc gdyrm artık yoruldum git gel yapmaktan yakında wc de uyuycam ellerim ve ayaklarım çok şişiyor sabahları ellerim çok şiştiğinden hareket ettiremiyorum uyuşuyor ve de çok ağrıyor mide yanmam var hamd olsun başka sıkıntı yok. Çok güzel duygu bunlar ama bende markete gittiğimde oynamaya başlıyor... Rabbim bir nefeste sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😉😊🤗
Gmrmaltu Asenadgdvrn 39+2 haftaligiz sancim yok. Simdi doktordan geldim carsambaya kadar gelmezse suni sanci verecek