Didem27 MirhanMirza ANKA HASTANESI YASEMIN DOKUZOGLU TANIN TAVSIYE EDERIM COK MEMNUNUM YARIN DOGUMUM VAR ALLAH ONDAN RAZI OLSUN ONDANDA MEMNUN OLMAYAN YOK CANIM BI ONA GOZUKMENI ISTERIM GEC OLMADAN PISMAN OLMASSIN MUANNE UCRETI 50 TL NORMAL DOGUMU 650 CANIM UYGUNDA DIGER HASTANELERE NAZARAN BEKLETMESI DE YOK OKADAR 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
MirhanMirza Didem27 Karataşda oturuyorum uzak olmasa Anka hastanesine çok temiz ve güzel diyorlar canım
Nur08 MirhanMirza bende karatasta oturuyorum tranvaya binip rasaf yolunda iniyorum ama hastane güzel yoksa biraz uzakta
Ozllm Akademi İbrahim büyükbeşeye gidiyorum 36 haftalık olduk ilgisi alakası bilgisi çok iyi tavsiye edebilirim
seymaaygunsafca Acr_ilkay ben gittim o doktora onun agzindan laf almakda cok zor cnku alaycı bir tavri var sen soru sormadan hayatta bilgilendirmez
Nazlgms Acr_ilkay Arif deniz değil de esin hanım çok daha iyi defa life ta tavsiye ederim rahim filmimi vs esin hanımda çektirmiştim. Birçok gebe arkadaşımda sonradan doktor değiştirip esin hanıma geçtiler
Didemm91 Ayseklcl hem doktor hem hastane parası nasıl oluyor açıklar mısınız ? Ben ncrye sordum 1500 dedi doktor parası falan demedi Doğum ücretine
Veranur MirhanMirza ncr de dilara basat kesnlikle harika bir doktor düşükten sonra ona gittm beni genetik teste yolladı hemen ve kanımdaki pıhtılasmayı o sekilde öğrendim her soruma net cevaplar verior bebek büyüdükce ıltrasonda herseyini acıklıyor gösterior cok memnunum canım👍🏻
seymaaygunsafca Ali irfan güzel sanko cok iyi bir doktor cok ilgili ne zaman yazcam telden hemen cevap alıyorum saolsun
MirhanMirza seymaaygunsafca ne güzel Yurdanur hanımda öyle bi şansımız bile yok arıyorm mrsaj atıyorm 2 gün sonra dönüyorlar
littleangel Ben Abdullah bey için şöyle duydum; hem kendisi Doğum ücreti alıyor, ayrıca da seçtiğiniz hastaneye de ücret ödeniyor.. doğru mu acaba? Eğer öyleyse fazla maliyetli oluyor
littleangel Ayseklcl hangi hastanede Doğum yapacaksınız bide Abdullah beyin anlaşmalı olduğu hastaneler Hangileri acaba 🙄
kbraknt @MirhanMirza Bende anka hastanesinde mustafa demire gidiyorum 37 haftaligiz bazı kontrollerde çok ilgili bazen çok ilgisiz bende anlamadım. Geçen hafta aynı hastanede yasemin hanım vardı benim doktorum olmadığı icin nst me baktı çok güler yüzlü geldi bana son haftalarda olmasam degistirirdim doktoruma ama son 1 2 kontrol icin değismim dedim anka hastanesi ilgili ve temiz yasemin hanima 1 kez muayene oldum tavsiye ederim mustafa beyde orta halli
Ayseozdmr kbraknt selam bende Mustafa hoca ya gidiyorum Yasemin hanım çok güler yüzlü ama Mustafa hoca işinde başarılı evet çok hoş sohbet değil insan Dr ndan birazda ilgi bekliyor ama işi daha önemli