mavipanterannesi Cerenylmzz ben ilk üç ay düşük tehlikesi olduğu için şimdi son üç ay içerisindeyim 32 haftalıgım erken doğum riskim olduğu için kullanıyorum Canım
Hnfe Cerenylmzz kirmizi kanamam vardi ve bebek kanala gormisti doktorum.progestaninnhem igne hemde fitilini verdi 5 gun igne kullandm.12.haftada şuan 19 olduk fitile devam bebegiminnhemnkanamasi durdu hemde yukari cikti bugunde.kontrolumuz var
Nesibee1 Cerenylmzz Hiç bi zararı yok canım bende ilk zamanlar başladım şimdi 33 haftalığım 10 gün sonra bırakcaz dedi doktor onu bekliyorum aylardır içiyorum yani hiç bi zararı yok olmadı da çok şükür ☺️
Cerenylmzz Kelebegimmm teşekkür ederim canım kendi doktoruma sorucam ama ondan önce burda da bi sormak istedim 😔
Cerenylmzz mavipanterannesi bebek iyi ama düşük riski var dedi görünmeyecek kadar çok az kanama sanırım var gece acile gittim öyle söyledi bebeğin kalp atışlarında dahi bi sorun yok serum iğne yaptı onun için çıkarkende bu ilacı verdi canım
mavipanterannesi Cerenylmzz kullanabilirsin Canım sorun olmaz gene kendi doktoruna danış tabi ama düşüğü engellemek için kullanılıyor ilk başlarda bira sersemletiyo ama vücut alışana kadar
Hnfe Cerenylmzz rabbim.hic bir anneyi hastane kapisindan boş göndermesin 3 kere yasadim.bunu 😢dualarım .bebeginle ins hersey yolunda gider
Busearassu Cerenylmzz. Ilk üç ay kullandım canım hem onu hemde iğne kullandım çok şükür şuan 36 haftaligim. Ağızdan mi kullanıyorsun peki ?
Cerenylmzz Busearassu henüz almadım canım gece çok geç gittim doktor sabah al şuan eczane arayıp yorulma dedi açılmasını bekliyorum alıcam o zaman paylaşırım sizinle