Acemianni Gamzemesee Aynen öyle hemen gelseydi öyle iki hareketle ohooo kucağımiza almıştık. Kendini dinle bebegini dinle. Ne hissediyorsan öyle yap. Kimisi gider gitmesi gerekir çünkü kimisi gider geri döner filan. Haftalar da önemli. Bugün biz 40 haftalığa merhaba dedik 😍 gelmeye niyeti yok hanımefendinin. Dualarımızda eksik etmeyelim birbirimizi inşallah 🤲
Gamzemesee Acemianni canım nisanın geldi 2 cm acikligin var ve 40 haftaliksin hala gelmiyomu ? Ben uyuyum o zaman daha gelmez benimki 😀
Gamzemesee Mams rabbim saglıkla dogurmayı nasip etsinde sezeryan yada normal dogum 9 ay karnımzda tasidikmi tasidik agrilarini uykusuzlugunu cektik sende bi annesin normal dogum yapacak olanda bi anne bi farkımz yok canım hayırlısı öyleymiş
Mams Gamzemesee evet bende kendimi öyle avutuyorum 😐 tekrar hakkında hayırlısı olsun anne olmak sana çok yakisicak eminim çok güzel bir anne olucaksin Rabbim yardımcın olsun doğum hikayeni yazmayı unutma 🐣 iyi geceler
Acemianni Mams Canını hiç sıkma canım herkesin bir durumu var. Seninde hayırlısıyla öyle olması gerekiyormus sağlıkla alırsın inşallah kucağına. Normal sezaryan hiç belli olmaz o an ne şekilde olması gerekiyorsa öyle olur içini ferah tut güzel düşün canını sıkma senden ve bebeğinden daha kıymetli birşey yok unutma 👍
Acemianni Gamzemesee Ayyy güldürdün valla 😂😂😂 Bugün girdik evet çok şükür normalde tahmini haziran 6 dediler doğum için. Arada ağrı ve şancı tarzı şeyler oluyor ama öyle kivrandiracak kadar değildi en azından bu bir ayda. Benim yaramazın kafasi 2 aydır aşağıda kanalda o zorladı biraz beni. Açıklıkta bugün göründü bende anlamadım 😂😂😂 cuma gitmiştik birşey yok o gün de bugünde nst de birşey yok. Bekliyoruz iste 🤲 şancı vurmasını 😍
Acemianni Gamzemesee Yaparsın canım telaşta iyi değil sen daha iyi bilirsin neyin nasıl olmasını ama dus çok iyi gelecek bir de tek değilsen evde eğer bebek yağ varsa elinin altında bir de masaj ohhh mis ne güzel rahatlarsın 😊
Gamzemesee Acemianni ben cuma gittim devlet hastanesine gidiyorum sancım cikmadi nstde ultrasndan bakti bebek gayet iyi dedi .alttanda gebeligim boyunca hic bakmadi doktor aciklik varmi yokmu ondanda bilmiyorum 😀 ama sana bakacak olursam dogmaz en az 2 gün daha canım 😀😳
Acemianni @Gamzemesee bir de bu akşam geldi benim nisanım. Arkadaşların yazdığı gibi gelip ertesi günü bulan da var bir hafta sonra olanda. Kendini bebeğini dinle. Ağrılarına sancılarına dikkat et. Hareketlerini aksatma nasıl rahat ediyorsan eğlendir kendini 😊 kaç haftaliktin unuttum o yüzden birşey diyemiyorum. Kızlar bu kadar beklemezdi diye bende bu zamana kalmaz diyordum. Amannn ne çok konuşasım varmış 😂😂😂😂 Dikkat et kendine
Gamzemesee Acemianni 39 +2yim kız bizimkide asıl kızlar gec geliyoms banada hep oyle dediler eksik dogarms neyim cahil kafasi 😀
Acemianni Gamzemesee Sende 40 a girdin artık hadi hayırlısı hakkımızda. Sağlıkla alırız inşallah kucağımiza. Kolay gelsin sana çok yorma kendini. 👍😊
Gamzemesee Acemianni iyi geceler canım .seninde güzel haberlerini bekliyorum .bende insallah .allah kurtarsın
Acemianni Gamzemesee Iyi geceler canım. Inşallah 😊 nerdensin bir de merak ettim aynı zamandayiz hangimizinki gelecek bakalım 😊
Terziterazi Gamzemesee suyun gelmediyse sancılarını kaç dk da geliyor takip edin 5 dk ya kadar evde geçirebilirsin suyun gelmezse mesela biz devlete getirdik devlet 3 dk ya düşene kadar almıyor evde çektirdi kardeşime sancıyı iyi de oldu korkmadı çünkü ilk doğumuydu ben şimdi öyle yapıcaö 3. Ye gebeyim beklicem su gelene kadar 5 dl ya düşene kadar yada 6,7
oglumvebenn Gamzemesee haklısın aslında, gerçek Doğum sancıları anlaşılıyor zaten değil mi? Ama bazen açılma vs olduğu halde sancı hissedilmeyebiliyor, ben en çok da bundan korkuyorum, ya açılma olur da sancı olmazsa diye:)