Mams Gamzemesee ayy nekadar heyecanlı 🙏🙏🙏 sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ben şimdiye antalyayi ayağa kaldırmış tim 🙊😂 eksiklerin varsa onları kontrol et istersen burda okuduğum kadarı ile nişan geldigini söyleyenler hastaneye yatışı yapılıyor genelde güzel haberlerini bekliyoruz 🙏
Gamzemesee Mams ayy öylemi yapayım evde biraz dagınık aslında ama dogumdan snra esim bi ısrar bi kıyamet kaynanamgile götürcegi icin toparlama zahmetine girmiyorum 😀 bu stresle nasıl dogurcaksam 😀😀
Tugbamom Ay canım ne yaptın da geldi nişanın bende 39 a girdim bugün 1 cm açıklık var dedi doktor Öner’in varsa bende ypıyım
Gamzemesee Tugbamom yürüyüş diyodu herkez son 3 gündür yarım saat kadar olmak sartyla yürüyüse gittim bi tek faydasi oldumu inanki bilmiyorum canım .ama bana kendi annem hep dediki onun vakti var saati var sen ne yapsan gelmez dedi banada mantikli geliyo acikcası
Mams Gamzemesee yap yap kalk hadi uyuma zamanı değil 😂 özel eşyalarını kaldır . Unutmicagin bir yere koy ablam telaşla özel zinet eşyalarını finan koymuş bir yere 3 ay sonra buldu 😂😂 hem belki açılman olur evini topla en son duşunu al miss gibi ol sabahta hastaneye git ama bir kontrol amaçlı riske atma birazdan da sabah ezanı okunucak bak aç camlarını duani et 🙏 rabbim su gibi doğum nasip etsin vakti zamanında inş
Sezgin Gamzemesee hiçbir şey🤷🏼♀️ Nişan doğum başlangıcı değil doğumun yaklaştığını gösterir. Yarın da doğurabilirsin, 3,5 ya da 1 hafta sonra da🤷🏼♀️
Gamzemesee Sezgin zaten 2 haftadr yeter gelsin dye yollarda bekliyom böyle dedin hevesimi kırdin bak 😀😊
Gamzemesee Mams ben simdi kalkip.bunlarn hepsini yaparsam eşim heyecanlanır ama 😀😀 biraz pimpiriklidir onu sey yapmamak icin susuyom oturuyom 5 te ise gitcek gittikten sonra yapayım 😀😀
Mams Gamzemesee ay ben bile panik yapıyorum doğumu yaklaşmaları okudukça eşlerinizi düşünemiyorum 😂 hakkında hayırlısı olsun 🙏
Acemianni Gamzemesee Aynı durumdayız başlığı gördüm geldim 😊 Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin tatlım. Ama durmak yok. Hareketlerini yap. Benimde bugün kontrolüm vardı 2 cm açıklık eve geldik hareket yapıp duruyorum 🤦♀️ otur kalk yürüyüş merdiven pilates topu çömelme filan 🙈🙈🙈 için rahat olsun kendini kasmadan güzelce hareketleri yap yavaş yavaş güzel şeyler düşünerek 👍
Mams Gamzemesee 23 haftaligim ama hergün her an dogurcakmisim gibi panik halinde yaşıyorum geceleri hiç uyuyamiyorum mesela sabah 7 de kalkıp işe gidicem 🙄 her hangi bir sıkıntı olmazsa 38. Haftamda sezeryan olucam planlı bir şekilde normal doğuma ben el verişli değilim malesef baya büyük bir apandist amleliyatim var normal doğuma engel olucak durumda
oglumvebenn Gamzemesee benim nişanım geleli iki hafta oldu, şu an 38. Haftadayım, doktor ağrın ve sancın yoksa sorun etme olabilir demişti, ama senin ağrım varmış ve haftan ileri, bence doktora git, Doğum başlamış olabilir
Gamzemesee oglumvebenn bi anda cuk diye dogmuyolar dye bu kadar sakince oturuyom aslnda canım agrımda olsa kıvrandracak vaziyete gelmeden dogmuyolarki
Gamzemesee Mams ne zaman gelcegini hangi gun kucagna alcagnı net biliyosun bu daha güzel aslnda 😀 biz keyifleriniz bekliyoruz bi nevi ise gtcen hamilesin yatta uyu be kuzum canına yazık
Acemianni Gamzemesee Aynen öyle hemen gelseydi öyle iki hareketle ohooo kucağımiza almıştık. Kendini dinle bebegini dinle. Ne hissediyorsan öyle yap. Kimisi gider gitmesi gerekir çünkü kimisi gider geri döner filan. Haftalar da önemli. Bugün biz 40 haftalığa merhaba dedik 😍 gelmeye niyeti yok hanımefendinin. Dualarımızda eksik etmeyelim birbirimizi inşallah 🤲
oglumvebenn Gamzemesee haklısın aslında, gerçek Doğum sancıları anlaşılıyor zaten değil mi? Ama bazen açılma vs olduğu halde sancı hissedilmeyebiliyor, ben en çok da bundan korkuyorum, ya açılma olur da sancı olmazsa diye:)
Mams Gamzemesee davalar bitince anneme geçip uyuyorum gündüzleri gece uykuyla hiç bir zaman aram olmadı gebe kaldıktan sonra tamamen bitti birde çalışınca ev temizliği ertesi günün yemeği işleri gözden geçir vs. Gece yapmak daha iyi oluyor sabah süpürge yapıp cikiyorum ... evet planlı olması çok iyi ama inan normal şartlarda doğum yapmayı çok isterdim nasip olmicak olsun sağ salim alalimda kucagimiza
Gamzemesee Acemianni kocam bi ise gitse sıcak bi duşda alırım pimpirikli dye bisey yapamıyom kalksam evi toplasam en azndan daginikligi dolaplara tıksam dogumdan snra eve gelmem buyuk ihtimal ama olsun önümüz bayram belli olmaz
Gamzemesee Mams rabbim saglıkla dogurmayı nasip etsinde sezeryan yada normal dogum 9 ay karnımzda tasidikmi tasidik agrilarini uykusuzlugunu cektik sende bi annesin normal dogum yapacak olanda bi anne bi farkımz yok canım hayırlısı öyleymiş
Acemianni Mams Canını hiç sıkma canım herkesin bir durumu var. Seninde hayırlısıyla öyle olması gerekiyormus sağlıkla alırsın inşallah kucağına. Normal sezaryan hiç belli olmaz o an ne şekilde olması gerekiyorsa öyle olur içini ferah tut güzel düşün canını sıkma senden ve bebeğinden daha kıymetli birşey yok unutma 👍
Acemianni Gamzemesee Yaparsın canım telaşta iyi değil sen daha iyi bilirsin neyin nasıl olmasını ama dus çok iyi gelecek bir de tek değilsen evde eğer bebek yağ varsa elinin altında bir de masaj ohhh mis ne güzel rahatlarsın 😊