Aslibiyikasli İyi geceler herkese. Doğum yapan hanımlar hastanede hangisi daha kullanışlı oluyor? Tavsiyelerinizi bekliyorum 😊
Ebrs Aslibiyikasli sezeryansa kesinlikle gecelik, kac takim pijama takimi aldim dün acil sezeryana girdim ve pijamalarımı kullanamadim esimi bi daha gecelik icin gönderdim
Kubranurrrr Aslibiyikasli İlk günler için gecelik eve dönüşte pijama dedi doğuran bir arkadaşım dşndüm bu depend külot bezlerden aldım ben gecelikte değiştirmek daha kolay olur direkt indiririm diye pijama olsa alt kısmı çıkart bezi çıkar tekrar giy derdi olur falan deidm dikişle biraz külfet olabilir bu kadar hareket . Yani ben arkadaşımı dinledimm ikisinide aldım koydum çantaya😁
Elifelif49 Aslibiyikasli ben 2 tane pijama götürdüm 1 tane gecelik sezeryan oldugum için geceliği tek giyebildim doğum şekline bağlı
26082014 Aslibiyikasli 20 gün önce doğm yaptm sezaryanla gecelik alma dedi doktorm gerk yok dedi gerçktende gerk olmadı pijama giyindirdiler çokta rahat ettim norml doğm yapanlarda vardı hepsi pijamalıydı gecelikli görmedim hiç sezaryanda gecelik şart diyolardı bide etrafımdakiler ama değilmiş
Bellabells 26082014 Doğumdan sonra kanama kontrolü yapılıyor diyorlar.her kontrolde pijamanın altını indirmek zor olmuyor mu.
Gamzebas Aslibiyikasli 1 tane gecelik 2 tane pijama takımı koydum hastane çantama normal olursa sancı sırasında gecelik daha çok işime yarar Doğum sonrası da pijama takımımı giyerim diye düşünüyorum
Nebahathumeyra Normal doğum yapmıştım ve pijama takımı giydim sadece gecelik hiç almamıştım bile. Ama sezeryanda pijamanın lastik kısmı ameliyat yerini acıtıyor o yüzden gecelik daha iyi oluyor diye söylüyorlar.
zynp1512 Aslibiyikasli ben bir gecelik iki pijama takımı koydum doğum şekline göre giyerim diye artık sende ikisindende koyabilirsin aklında kalıcağına bavulda kalsın 😊
Deletedmom277 Aslibiyikasli Alttan muayene olacağı için gecelik sonrasında pijama yani ikisini de alsan daha iyi olur
Mom_O Aslibiyikasli ikisi de bulunsun canim ilk ciktiktan sonra seztyense eger gecelk giydiriyolar.Sonra ben ayaga kalktim mesela ogleden sonra pijama giymek istedim.Zaten lohusa pijamalari yuksek bel oluyo
AyazAdamom Aslibiyikasli benim yanımda her ikiside vardı ama iyiki gecelik giymişim diyorum sezeryan oldum ama alttan sürekli gelen bir kanaman var depend olsa bile hemşireler değiştirmek için sık sık geliyorlar inan o halinla poponu yukarı kaldırmak çok zor olduğu için iyiki geceliğimi giydirmişler dedim sormuşlardı bana hangisini giyersin diye siz bilirsiniz demiştim. Gecelik diyorum. Pijamayı evinde giyersin 😊
Hulyalp Aslibiyikasli onceki dogumumda pijama giymistim wcye girmek cok zorlamisti beni indir kaldir falan. Simdi yanimda cocuk falanda olucak hastanede o yuzden cantama 1 gecelik 2 pijama koydum az toparlanip hastaneden cikana kadar elbise geceligimi giyerim diye dusunuyorum rahat etme acisindan
guler27smsk_ Aslibiyikasli pijama takımı daha rahat olur ben pijama takımı giydim cnku oturuysn ayağa kalkiysn uzanysn pijamanın açılma altını gösterme gibi bi skntsi yk gecelik rht olmz
Sinembuse Ben normal yapicam bence gecelik doktor habire gelip alttan muhane edicek habire pijamami çıkarıcam pijama doğumdan sonra kullanışlı oluyor ilk yatarken gecelik daha iyi bence yarin doğuma giricem ben öyle yapicam 😊🙏