Gncys gzmyndmrr doktoruma sordum ağrım olduğunu aşağıda olması falan ama normal dedi herşey. Çocuk büyüdüğü içinde ağrılar normal desi
Esra7261 Ayslksa sana öyle geliyordur Emin’im. Zaten kontrole gittiğinde sorarsın tekrardan doktoruna 🌺
Htczmra Bende 18 haftadayım bı haftadır duzenlı bebegımı hıssedıyorum benımde asagıda yanı gobek delıgnden 5 parmak kadar asagıda hep o bolgede kıpırdıyor normalmı sızce
Esra7261 Ayslksa korkma benimde ilk hamileliğim. Sonlara doğru gelince baya bi tecrübe edinmiş oluyorsun ☺️☺️
Htczmra Ayslksa Benım bebgım kız benfe erkek bebek daha asagıda olur dıye duydum ama benım kızım olck kaynanam hepnsoruyo asagıdamı oynuyo dıe hayır dıyorum umıtlenmesn dıe doktor hep kız dıyor kaynanamın gonlundende erkek gecıyo anlyrm ama asagıda hareketlerı :)
Htczmra Ayslksa bılmoyorumkı ama burda okudguma gore bazen olabılıyoms benınkıde dun hıc etmedı arada bı bır hareket falan oldu ama aksam uyuymdm cok hareketkendı bende hareketı nıye yavasladı daha guclenmesı gerekır dıe endıselendm
Ayslksa Htczmra bende artık bebeğim büyüyor yavas yavas acaba ondan mı diyorum.daha 20+3 gunluguz.bazen uyuyormuş bebeklerde ondan herhalde 🙄
Htczmra Annelık boyke bısy galıba endıselenck bısy buluyoruz harektlerını hısstmedn once dsha tedırgndm ıyımı dıe sımdı sukur bıraz daha rahatım ama gelısımını cpk merak edyrm ınsallah ıyıdır Allah sag salım kavustrsn ınsallah herkesı bebegıne
Ayslksa Htczmra aynen canm ben bide kum döküyorum sancım oluyor bazen zor dayanıyorum.bebeğime bise olmasin diye dua ediyorum Allahim sağ salim kavuştursun yavrularimiza bizi.🙏
Deletedmom2 20 haftalıkken göbek deliğinin üstüne çıkması gerekiyormuş ama bende aşağıda hissediyorum hatta kasıklarımda ve vajinamda ağrı sızı oluyor sürekli