Gncys gzmyndmrr bende 22 haftalık oldum aaynen o şekilde hissediyorum ve normal mi bilmiyorum inan 🤷🏻♀️🤰
Buseecrin gzmyndmrr benimde öyle canım doktorum yat dinlen çok ayakta kalmışsın bebek aşağıda doğum kanalının hemen üstünde dedi kesenin üst tarafları boş dedi bende yatıyorum bol bol sizde bi sorun dikkat edin
Pirinctanesi gzmyndmrr ben de öyle hissediyordum acaba rahim boyum mu kısa diye düşündüm. Ama geçen hafta detaylıya girdim konumu ve rahim boyu normal çıktı. Sanırım biz öyle hissediyoruz 🤷🏻♀️
Gncys gzmyndmrr sağ kasığımda ağrı var ve yarın muayenem var doktora da soracağım size de bilgi veririm
gzmyndmrr Askkokuluyavrum benimde değişiyor ama bazende çok aşağıda hissediyorum sizin var mı kasık agrınız?
Gncys gzmyndmrr Allahım inşallah vakti saati geldiğinde sağlıklıca doğururuz 🤲🏻 İçimizi ferah tutalım
gzmyndmrr Buseecrin bana 3-4 saatten fazla ayakta kalma dedi ama bu ara kalıyorum malesef bugunu de atlatırsam daha dikkat edicem
gzmyndmrr İki tane doktora gittim biri alttan baktı rahim kısalıgı var dedi diğer doktor bisey yok bebek asagıda çok ayakta kalma rahime baskı yapar dedi hangisi dogru söylüyor bilmiyorum
Tuanayldz gzmyndmrr 23 haftayım vajinama vuruyor resmen o tekme attıkca alttan pıt pıt ben hopluyorum doktr ayaklar orda dedi
Zeynepzeze Dün vajina bölgesin de çok ciddi ağrım oldu 🙁 Bende endişelendim.Ama sizde de olduğuna göre normal demek ki 😞
Pirinctanesi Özellikle herkeste bu hafta yaşanması çok garip değil mi 😂 bizim çocuklar güçleniyor artık galiba 🤔
Ayslksa gzmyndmrr canım benim 20.hafta sağ ve sol kasik tarafında hissediyorum en çok sağımda böyle kalp.atışı gibi çok güzel bir duygu 😄 benim ki erkek.erkek bebekler aşağıda mi olur bilmiyorum 😊🙄
gzmyndmrr Ayslksa benim ki kız 24 hafta olacak yarın inşallah ama ben korkuyorum ta vajina kısmında duyuyorum bazen