eglhnztrk 12Caglaa ne kadar sabredebilirsen o kadar iyi. Küçük değerlerle öğrenince kese ve kalp atısı için zaman geçmiyo yine ☺️ İ
umare 12Caglaa ben yaptım çıkmıştı ama hafif silikti i ikinci cizgimiz iki kkereyaptim hatta ama çift çizgi çıktı su an 17 haftamizdayiz kızımla 👗💠
12Caglaa Niluferrmeric7 dimi yapmayım adetimi bkleyim gerse adetim yaprim en iyi si çok zor beklemk 😐
MerveSinan Aycan16 bence korkulacak bisey yok.Herkesin degeri farklı kimi cok yüksek baslıyor.Kimi düsük onemli olan düzenli artması..
Kucuktosuncugum 12Caglaa ümit vermek gibi olmasın ama her kan verdiğimde negatifken 0,1-0,2 civari çıkıyodu 3 lere çıkmadı hiç ,çatlatma iğnesndeki hormonda atılmıştır bu zamana kadar vücuttan siz adet geçince evde bi test yapın yinede
Siriiinn 12Caglaa çatlatma iğnesinden sonra 14 gün içinde berata bakılması doğru değil.Çünkü çatlatma iğnesinin içinde beta hormonu var etkiler.14 Gün geçtikten sonra yap bi de bakalım hayırlısı olur inşAllah bende çok kullandım çatlatma iğnesi ☺️
seher_unl Erken sonuç veren idrar testleri var eczanelerde adetinize 8-9 gün bile olsa sonuç veriyor 25-30 tl arası fiyatı yarın bi deneyin isterseniz allah gönlünüze göre versin 🙏🙏
Se19 Lutfen yazin buraya merak ederiz. Insallah su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine bayram hediyeniz olsun 🙏
sevval55 12Caglaa catlatma iğnesinden sonraysa onun etkisidir ben 13 gun sonra yaptırmıstım 7 çıkmıştı sevinmistim ama hasta olmustum