12Caglaa Kızlar sabh 10 da kan verdim sagilk ocağında adetimde 5 gün var sonucum 3.25 çıkmış yok mu yani 😕
Duuyguum 12Caglaa beş in altı Yok sayılıyor ama İnan belli de olmuyor adet tarihin geçsin canım inşallah
MerveSinan 12Caglaa bende adetime daha varken 4.61 cikti.Takip ettim düzenli arttı.Suan 28 haftalıgız.
Glshalii 12Caglaa canım benimde 2 lerdeydi 2 gün sonra tekrar yaptım yükselmişti bence olabilir sen 2 gün sonra tekrar yap
Siriiinn 12Caglaa çatlatma iğnesinden sonra 14 gün içinde berata bakılması doğru değil.Çünkü çatlatma iğnesinin içinde beta hormonu var etkiler.14 Gün geçtikten sonra yap bi de bakalım hayırlısı olur inşAllah bende çok kullandım çatlatma iğnesi ☺️
sevval55 12Caglaa catlatma iğnesinden sonraysa onun etkisidir ben 13 gun sonra yaptırmıstım 7 çıkmıştı sevinmistim ama hasta olmustum
12Caglaa Cnc53 canım takmiyacğım ama yapmıyorum artık yoruldum allh hayırlısını versin hemize artık 🙇
Mucizemmm41 Xanım değilsin şuanlık ama kanında okadar düşük değil 2 gün bekle yada 1 gafta ondan sonra bidaha baktır
12Caglaa Glshalii aynen canım pazar günü adet tarihim bkliycem adet olmasm pazartesi acilde kan veririm inşallah çıkar 🙇
12Caglaa Glshalii aynen canım pazar günü adet tarihim bkliycem adet olmasm pazartesi acilde kan veririm inşallah çıkar 🙇
eglhnztrk 12Caglaa canım benimde adetime dört beş gün varken 3.3 çıktı. Ben 4 gün sonra, yani dün, kan verdiğimde 258 olmuştu. Doktor cmtsi tekrar kan vermemi istedi. Sende bi kaç gün geçsin öyle tekrar kan ver☺️
eglhnztrk 12Caglaa ne kadar sabredebilirsen o kadar iyi. Küçük değerlerle öğrenince kese ve kalp atısı için zaman geçmiyo yine ☺️ İ