Askkokuluyavrum Aysedgrlikrkmz Aysedgrlikrkmz bence senin bebek normal boyutta canim küçük degil zaten suan çok önemli değil bence kilosu 33 den sonra falan tam oturmaya başlıyor
Aysedgrlikrkmz Askkokuluyavrum aman maşallah burda herkesin ki büyük benim ki küçük gibi geldi bi an 😊
Elena4 dvran22 yok canim normal degil kesinlikle 3 hafta kadar önde gidiyor🤗 benim ikinci bu ilk gebeligim normal dogum oldugu icin bunu da normal yapmak istiyorum ama muhtemelen 4 u gececek ve ben normal yapamicam
Askkokuluyavrum Elena4 şeker yoksa hic sorun degil bence 😂 sağlıklı olsun da gerisi önemsiz sağlıkla gelsin paşa 😂
YasAlp Elena4 Elena4 Rejim yaparken neleri kestiniz yemekten ? Benimde 1.5 hafta önde gidiyor kilosu çok az yiyorum😔
Elena4 Aysedgrlikrkmz aynen durduramiyorum😂 suan 30 haftaligim 33 de randevum var kac olmus cok merak ediyorum 😂
Elena4 Askkokuluyavrum cok sukur sekerim normal cikti insallah canim hepimiz saglikla alalim kucağımiza 😍
Dorukunannesi95 Aby34 ben 17 haftaligim ama ultrasona gore 1 hafta onde dedigine gore 18 olarak saymaliyim dimi o zaman ayniyiz normalmis oh :)
Littleprince_smother Aysedgrlikrkmz yok canım bence de normal doktor bana bi hafta önden gidiyor demişti ben 24 biliyorken 25 ddi program şu an 25 gösteriyor ama aslında sanırım 26 olduk🤔 yani bende tam net bilmiyorum şu an bi daha ki kontrolde belli olur sanırım🤗
Elena4 YasAlp diyetisyenden diyet verdiler ama ben hic kilo almadim bebek yine 3 hafta onden gitmis.normal diyet listesi aslinda
Elena4 dvran22 sagol canim 🤗 ben seker yuklemesi yaptirdim sonuçlarım gayet guzel cikti doktor genetik olabilir dedi bende zaten cok kilo almadim 😍
Cgdmk123 Dorukunannesi95 bizimde dün kontrolümüz vardı 16+6 günlük 17 cm ve 200gr boyu uzun olacak dedi doktor ☺️