Askkokuluyavrum Aysedgrlikrkmz 23+6 805 gram çıktı 😏 şekerden mi acaba dedim ama bilmiyoruz kafamda deli sorular
Askkokuluyavrum Elena4 cok fazla degil mi MasAllah suphanAllah ☺️ Genetik olabilir gerçi ama bildiğim kadarıyla 28den sonra anca o kiloya ulaşıyor bebekler 😂
Elena4 dvran22 yok canim normal degil kesinlikle 3 hafta kadar önde gidiyor🤗 benim ikinci bu ilk gebeligim normal dogum oldugu icin bunu da normal yapmak istiyorum ama muhtemelen 4 u gececek ve ben normal yapamicam
Elena4 Aysedgrlikrkmz aynen durduramiyorum😂 suan 30 haftaligim 33 de randevum var kac olmus cok merak ediyorum 😂
Littleprince_smother Aysedgrlikrkmz benim de 24 te 720 gösteriyordu şu an kaç oldu bilmiyorum 25+5 oldum ☺️
Askkokuluyavrum Aysedgrlikrkmz Aysedgrlikrkmz bence senin bebek normal boyutta canim küçük degil zaten suan çok önemli değil bence kilosu 33 den sonra falan tam oturmaya başlıyor
Littleprince_smother Aysedgrlikrkmz yok canım bence de normal doktor bana bi hafta önden gidiyor demişti ben 24 biliyorken 25 ddi program şu an 25 gösteriyor ama aslında sanırım 26 olduk🤔 yani bende tam net bilmiyorum şu an bi daha ki kontrolde belli olur sanırım🤗
Cgdmk123 Dorukunannesi95 bizimde dün kontrolümüz vardı 16+6 günlük 17 cm ve 200gr boyu uzun olacak dedi doktor ☺️
Dorukunannesi95 Aby34 ben 17 haftaligim ama ultrasona gore 1 hafta onde dedigine gore 18 olarak saymaliyim dimi o zaman ayniyiz normalmis oh :)
1ogrencianne Aysedgrlikrkmz 22+5’te 510 gramdı, 24+1’iz bugün randevumuz var çok merak ediyorumm. Ama doktorum kilo ve boy her bebekte aynı olamaz dedi yani her bebeğin kilosu kendine özel ve anne-babaya çekmişse o da etkileyebiliyor 😊