GuelGltkn Kelebegimmm bende kasilma oldugunu bilmiyordum 16 haftada karnim sertlesti bi yere toplandi bende doktora söyledim ultrasonda da gördü rahim kasilmamalrini
Esramese Kelebegimmm agri varsa agrm var kasiklarim aciyo sanci gbi faln diye derdini anlat ben bunu dile getirdm 27 ci haftada nst girdm ordan anlasildi
Kelebegimmm GuelGltkn ultrasonda gözüküyorsa söylememe gerek bile yok o zaman.sorulacak o kadar şey oluyorki insan o an heyecandan hepisini unutuyor
Aynur63 GuelGltkn ee bi zararı fln varmıymış cnö bende 14 haftalıgım bende de oluyor bazen sagıma bazen soluma toplanıo baya sert oluyo hafif ovunca normale dönüyor
Seda05 Kelebegimmm aynısı bende oluyor canım. İdrar kesemi tekmeliyor. Sertlik oldu 2 kere bidaha geçti. 22+0ım bende. Cuma günü gittiğimde doktoruma sorucam ogün kontrolüm var çünkü
GuelGltkn Kelebegimmm yok sen yinede söyle bende o an tam doktor baktiginda tesadüf kasilma vardi oda öyle gördü sen anlat durumu bende bebegimin esi asagida ve eahim kisaligi vs cikti böyle seylerde kasilmalari engeleyeci ilaclar veriyorlar insallah sende hersey iyidir 🙏🏼😊
Dilanserdar Ben 21 22 23 haftalarımda sürekli aşağı vuruyodu deli oluyordum sıkılmıştım tuvaltee gitmekten ama 24deyim hiç aşağılara inmedi göbek deliğin orlarada şuan
Dilanserdar Kelebegimmm aynen gittikçe yer değiştiriyorlar 1hafta boyunca soldaydı yanlara vuruyordu şimid sağa geçmiş
Depresif_polyanna Askkokuluyavrum bu isimle market işletiyordun. Seninle konuşmaya çalışıyorum filan 😁
Askkokuluyavrum Depresif_polyanna kizzz gece gece ne güldürdün beni Allahim da seni güldürsün insaallah sürekli paylaşım yapmamdan kaynaklı herhalde bilinçaltına yerlesmisimm 🤗🤗
Depresif_polyanna Askkokuluyavrum belki de ya hormonlardan galiba değişik rüyalar görüyorum 😁 geçen eşime atarlandim kimdi o kız diye 🤣
Askkokuluyavrum Depresif_polyanna hehehe olabiliyor ama haklısın bende yasıyorum çoğu zaman böyle seyler ama beni görmen güzelmiş hele bakkal işletmemm çok güzel bereket ☺️☺️☺️ Rüyana sağlık
Kelebegimmm Depresif_polyanna ben rüyamda eşimin Yasemin isimli kızla konuştuğunu gördüm.kaç defa eşime sormaktan zorla tutdum kendimi.iyikide tutmuşum meğersem filmlerin birinde yasemin isimli kız varmış sürekli youtubede öneri olarak geliyor yasemin öyle yaptı böyle yaptı diye ordan aklımda kalmış🤣
Kelebegimmm Esramese yok ağrı olmuyor sırtüstü yatdığımda sert oluyor ya sağa ya sola dönüyorum yumşalıyor.büyüdüğü içinde ola bilir aslında
GuelGltkn Aynur63 herkesin saglik durumu farkli bende ayni anda bebegin esi asagida ve rahim agzim kisa oldu icin erken dogum riski var kasilmalar tetikleyebilirmis onun icin hem progesteron hem magnezyum kullaniyorum