Kelebegimmm Normalmi kızlar?çoğu zamanda sertlik oluyor.bu günden başladı aceba döndü o yüzdenmi?2 gün sonra randevum var
Depresif_polyanna Kelebegimmm o haftada bende olmamıştı ama herkesin hamileliği aynı değil olabilir de. Doktora sorarsan daha iyi olur
GozdeCemre Kelebegimmm canım benimde öyleydi hamileyken doktor yüz üstü duruyor bu yüzden devamlı idrara çıkarır diyordu korkulacak birşey yok bebeğinin duruş pozisyonuyla alakalıymış
Minik_Hanim Kelebegimmm çocuğun ilk oyuncağı bizim sidik torbamizmis 😊😊 bende de aynı durum var uzun süredir simi 28+4uz büyüdükçe darbeler daha da sertlesiyor ❤
Askkokuluyavrum Kelebegimmm ahhh ahhh o hafta neler çektiğimi bi ben bi Allahım biliyor 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Burda postum var hatta çok normal canim 😂 her 5 dk 1 lavabodaydim 😂
Kelebegimmm Taneminci önce ultrasona gidicem o sorun yok her şey iyi derse doktora bişey sormuyorum😁internetde biraz baktım normal olduğu yazıyor ama arada kasılma olduğu için endişelendim biraz
Kelebegimmm GozdeCemre yüzüstümü?bende hep öyleydi ama şimdi başının yukarda ayaklarının aşağıda olduğunu düşünüyorum.tekmeleride baya derinde yalnızca idrar kesemde hiss ediyorum
GozdeCemre Kelebegimmm işte bu tamamen duruş pozisyonuyla alakalıymış bende de çok fazla oluuordu tamamen duruş biçimine bağlamıştı gene de gittiğinde danış ama korkulacak birşey yoktu için. Rahat olsun
Kelebegimmm Minik_Hanim 🤣🤣🤣bağırsaklarla oynasınlar ne istiyorlar idrar kesemizdwn😂bir ayağım tualetde kaldı resmen
Kfkf Benım Kasıklarım bile agrıyo normal de otururken 😀 bebeğinin durusundan dolayı dedi bişi yok dedi
Taneminci Kelebegimmm bende inanılmaz sorun yaşıyorum bu konuyla ilgili erken doğumdan bile korkar oldum 🤦🏼♀️
Esramese Kelebegimmm bugun sordum büyüyor annesi dedi wcden cikamiyorum dedigimde ise bosver cikma nolmus dedi 😅
Esramese Kelebegimmm ayiptr soylemesi oyle vuruyoki wcden tm cikicm hic yapmamism gbi geri oturuyorm dedim artk acaba suyummu gidiyo oda aksine fazla cikti 😅
GuelGltkn Kelebegimmm canim karninda sertlii oluyosa kasilma olabilir bende de bar doktor magnezyum verdi benim oglum da 22 haftaligiz masallah her yere tekme 😂