Glsmtoztrk53 27+2 den selamm herkese :) 15 ağustosta kızımı alıcam kucağıma İnşallah :) sizde durumlar ne , nasıl gidiyor ? :)
Deletedmom0333 Glsmtoztrk53 benımde sezeryan canım bi sıkıntı yok cok sukur benımde 20 si gibi denk gelıyor fakat sezeryanla kurban bayramına denk gelıyor oda ıste 9 veya 10 unda kısmetse bayramda oglumlayım 😍
25agustos Glsmtoztrk53 aa bizde 27+2 yiz ama 25 Ağustos’ta tahmini doğum 😊 bebek kilosu ne kadardı canım. Gelişimi mi ilerde acaba senin bebişin 😊
Canoglumbenm Glsmtoztrk53 selam canım 🤗bende 27+5 haftalığım. Ağustos 23 doğum gözüküyor. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı
Glsmtoztrk53 Deletedmom0333 benim doktorum 15 ağustosa gün verdi o zamana kadr sıkıntı olmazsa İnşallah :)
Nermin Deletedmom0333 bende 28+5 sezeryan daha gün almadık ama benm.oglan rahim.agzina yerleşmiş rahim.agxi kısalmasıda başlamış bilemiyorum.agustosu görürmüyuz sancim olsaydı yatış yapacaktı bugün ilaç verdi
Esradgc Benımde sezeryan allah nasip ederse 25 agustos bayramdan sonra kucağıma alıcam allahın izniyle 🙇🏻♀️ Diyorum ki çoğu gitti azı kaldı bazen inanamıyorum bile birde diyorum bundan sonrası geçer mi acaba 🤲🏻
Glsmtoztrk53 Esradgc son zamanlar daha zor geçiyor genelde bide tam yaza geliyoruz Allah yardımcımız olsun. Sağlıcakla alın kucağınıza İnşallah :)
Tamam Glsmtoztrk53 ben de 27+2 ve muhtemelen aynı gün doğuracağız.Ben de o gün doğmasını istiyorum Allah inşallah nasip eder.Hangi hastane?
Esradgc Glsmtoztrk53 inşallah canım benim. Valla ben zayıfım 6 aylık hamile olduğuma bazen ben bile inamıyorum şimdilik karnım çok yok fark ediliyor ama sanırım büyük bi karnım olmuycak. Zaten artık evden çıkmayı hiç düşünmüyorum sıcaklardan dolayı 🙂
Dilanserdar Ben 24 haftamdayım ağustosun sonuna mı denk geliyor acaba uygulamada eylül yazıyo eylülde çok geç eşim o zaman askere gidiyo tekim baridoğumda yanımda olsun
Tuaa15 Glsmtoztrk53 sezeryan mı olacaksın canm bende 29+1 olduk daha gün almaya gitmedim 31 haftam da kontrol var diyicem sezeryan istediğimi ne zamana verir bilmiyorum ☺️
Modies Glsmtoztrk53 27+0 dan merhaba 28 ağustos beklenen doğum tarihimiz 21 ağustos sezeryan olacağız. Sizinle nasıl fakrımız varki 1 hafta 2 gün aramız varmış
Glsmtoztrk53 Modies evet fazla fark yok doktorum o zamana kadar durursa iyi dedi bide bana bizimki yaramaz sanırım 😂