Oglumabioluyor60 Hnfvndk bade bnde dusundum ama anlamını ıyı bulmadım badenın lanetlı bır ısım dıye gecıyodu canım☺️
Hnfvndk Oglumabioluyor60 aaa bılmıyodum ben onu. Zaten aklmda tusem kaldı badeyı esımde cok sevemedı zaten o kararsz cok. 🤭
Oglumabioluyor60 Deletedmom0041 bnmde 22 canımm ama oglumda hemen bulmustum. Bunda sıkıntıya gırdım bıde kız ismi 😂😂
Oglumabioluyor60 sevval55 hissettınmi cnm bnde hıssttım kızım olcagını oglumdada hiç kız ısmı bakmamiştım. Oglum oldu ruyasını bıle gordum ☺️
sevval55 Oglumabioluyor60 hamile kaldığım hafta yani daha testle öğrenmeden ruya gormustum üçünün anlamı erkek bebekti, sımdıde hep erkek isimleri bakıyorum bilmiyorum sanırım erkek😀 sağlıklı olsun insallah ama benim gönlüm tabiki kızdan yana eşimin ailesinde hep 5-6 torun var herkesin ama hepsi erkek ilk kız olacak olursa☺️
Mislimelek Eşim ilk andan koydu ismini kızı olacakmış adıda Mislimelek olacakmış. Bizimki ikiz henüz cinsiyet bellide değil . Mislimelek kesinleşti de diğerine ben kız olursa; Ayzade veya Gülce düşünüyorum Erkek olursa da Asaf Mirza düşündüm hayırlısı tabi ☺️
Fetiye Benim bi oğlum var osman tuğra koyduk adını şimdi de gebelik var kız olursa adı Zara Lina olacak inşallah 😊
Ades34 Oglumabioluyor60 Türk mitolojisinde doğumun ve bereketin simgesi demek. Ayrıca talih kuşu anlamına da geliyo☺️
Burcuveburcum Oglumabioluyor60 🙈evet bende üçüncü kızım olursa Asya koyucam🌸kendi ismimizi vermek evlenmeden önceki hayalimizdi 🙏
tomurcukannesi KevserT ayy bende kızım olunca serra koyucam inş çok güzel isim. Serralar çok güzel asil kızlar oluyo😍