Deletedmom0041 Oglumabioluyor60 Benim oğlum Yamaç Toprak ona uygun bir isim bulamadık biz. Başta kız olursa defne olsun diyordum ben ama defne o kadar çok ki bir de tek defne daha güzel bence. Özden de eski soy ismim anlamı soyca temiz köleliği olmayan. Sare de bildiğim kadarıyla temiz demek öyle uydurdum ben ama eşim pek beğenmedi. Biz kararsız kaldık yani 🙄
Oglumabioluyor60 Deletedmom0041 oglanın iisimleri gusel bnm bnm yıgenım var cemre toprak anlamlı dıye yengem koymuştu bnmde oglum poyraz emir ama ona uygun hiç aklıma gelmıyo acıkcası içime sinsin istıyorum🤪
Mlssa Oglumabioluyor60 Bi ara ben de düşündüm kafayı yedim,sonra eşimde masal da diretti çok hosuma gitti dedi kesinleştirdik bizde ama şimdi herkes modern isimler koyuyor ama etrafmzda hiç masal yok en azından çevrede karşılaşmaz adaşıyla🤣🤣
Deletedmom0041 Oglumabioluyor60 2.5 ay var bizim kızın gelişine inşallah doğmadan buluruz 😁 sizin kaç haftalık?
sevval55 @Oglumabioluyor cinaiyetimiz henuz belli değil ama hep erkek isimleri bakıyorum sanırım oglum olacak😀
Oglumabioluyor60 sevval55 hissettınmi cnm bnde hıssttım kızım olcagını oglumdada hiç kız ısmı bakmamiştım. Oglum oldu ruyasını bıle gordum ☺️
Oglumabioluyor60 Deletedmom0041 bnmde 22 canımm ama oglumda hemen bulmustum. Bunda sıkıntıya gırdım bıde kız ismi 😂😂
Hnfvndk Yenı bı ısme karar verene kadar BADE şimdilik. Aşk, kutsal sevgi demek 🤗 Haricinde defne Hüma Mehlika Tusem Simay Rana Beril düşünmüştüm
Oglumabioluyor60 Hnfvndk bade bnde dusundum ama anlamını ıyı bulmadım badenın lanetlı bır ısım dıye gecıyodu canım☺️
smyyedmr54 Minnosunannesii ne kadar ccok var bu aralar zeynep ve asya ismi 🤣 Kizm insallah kızmaz bize 🤣🤣 herkes zeyneppp herkes asya 🤣🙈
Oglumabioluyor60 busubusu baktım. Canım oylemiş alina da vardı oda yazın en guzel aksamı demek miş ogrenmiş oldum😂😂